Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Ağustos toplantıları sürüyor

İGM Ağustos toplantıları sürüyor

İGM Ağustos ayı toplantılarında ihtisas komisyonlarından gelen raporlar mecliste oylanarak karara bağlandı

 

İl Genel Meclisi (İGM) Ağustos ayı toplantılarının üçüncüsü dün Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın Başkanlığı’nda tamamlandı. Açılış ve yoklamanın ardından ilk olarak gündem dışı konu olan AFSÜ’nün 7 kalem tıbbi makine alımı için belirlenen yaklaşık maliyetle tahsis edilen tutar arasında ki farkın İl Özel İdaresi bütçesinden karşılanması talebi rapor hazırlanması için ilgili komisyonlara gönderildi.
İl merkezine bağlı Değirmenayvalı Köyü’nde bulunan ilkokul binasının duvarlarına sıva yapılması talebinin Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce (KHGB) değerlendirilmesine karar verildi. Başmakçı İlçesi’ne bağlı Yaka Köyü’ne çok amaçlı kapalı alan inşaatı yapım işinde kullanılması için Lavanta Projesi için ayrılan ve emanet hesabında bulunan 17 bin 904 TL’nin tarımla ilgili projelerde kullanılmak üzere tahsis değişikliği yapılmasını uygun gören komisyon raporlar oybirliği ile kabul edildi.
2020 yılı yatırım programında bulunan Hocalar İlçesi Okullara spor malzemeleri alım kaleminde bulunan 15 bin TL ödeneğin Hocalar KHGB’ne aktarılmasına karar verildi. Merkeze ilçeye bağlı Anıtkaya İlköğretim Okul bahçesine parke taşı döşenmesi talebi Merkez KHGB’nce değerlendirilecek. Emirdağ İlçesi’ne bağlı Hamzahacılı Köyü’ne acilen içme suyu kuyusu açılması talebini dairesince incelenerek gereği yapılacak.
Emirdağ’ın Karaağaç Köyü’nde yeni sosyal ve kültürel alanlara ihtiyaç oluşturmayacak şekilde inşaat nizamının dairesince düzenlenilmesine karar verildi. Meclisin Ağustos ayı toplantılarının 4. bugün sabah Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak. >> Burcu AYDIN’ın Haberi