İGM Ağustos ayı toplantılarına başlıyor

İl Genel Meclisi'nin 2018 Yılı Ağustos Ayı toplantısı pazartesi günü saat 10.30'da İGM salonunda yapılacak.İGM'nin Ağustos ayı gündeminde bulunan bazı maddeler şöyle:Bolvadin İlçesinde yapımı devam eden Tribün Yapımı ve Tamamlama İşi için ödenek tahsis değişikliği yapılması konusunun görüşülmesi.Dazkırı Belediyesine ait, tapunun 124 ada, 178 parselinde kayıtlı 3009,05 m2 alanlı taşınmazın üzerine Kapalı Spor Salonu yapılarak [&hellip]

İl Genel Meclisi’nin 2018 Yılı Ağustos Ayı toplantısı pazartesi günü saat 10.30’da İGM salonunda yapılacak.
İGM’nin Ağustos ayı gündeminde bulunan bazı maddeler şöyle:
Bolvadin İlçesinde yapımı devam eden Tribün Yapımı ve Tamamlama İşi için ödenek tahsis değişikliği yapılması konusunun görüşülmesi.
Dazkırı Belediyesine ait, tapunun 124 ada, 178 parselinde kayıtlı 3009,05 m2 alanlı taşınmazın üzerine Kapalı Spor Salonu yapılarak hizmete sunulan taşınmazın İl Özel İdaresine bedelsiz devrinin yapılması konusunun görüşülmesi.
Yüntaş Akaryakıt Gıda İçecek Turizm Mermer Elektrik Nak. San, Tic. AŞ, nin, sermaye artırımına gidilmesi ve İl Özel İdaresinin hisse miktarı olan % 0,013 payına karşılık sermaye artırımına katılıp, katılmayacağı konuşunun görüşülmesi.
İlimiz Sinanpaşa İlçesine bağ]ı Güney Köyünde yer alan Tarım ve Hayvancılık Tesis Alanı  amaçlı İmar planının bir kısmında “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesis Alanı (Güneş Enerjisi Santrali)” değişiklik yapılmasına yönelik olarak hazırlanan İmar planı değişikliği ve eklerinin onaylanması konusunun görüşülmesi.
İlimiz Şuhut ilçesine bağlı Atlıhisar Köyünde yer alan, mevcut İmar planında bulunan hayvan  pazarının kaldırılarak konut alanı oluşturulması için hazırlanan imar planı ve eklerinin onaylanması konusunun görüşülmesi,
2018 Mali Yılı Gider Bütçesi ile Bolvadin İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliğine Tarımsal Hizmetler Makine Teçhizat Alımı ödeneğinin Bolvadin İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün hizmetlerinde kullanılmak üzere araç alımı için tahsis değişikliği yapılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi,
İlimiz Sandıklı İlçesine bağlı Koçhisar Köyüne 5 derslikli okul yapılması konusundaki komisyon raporlarının görüşülmesi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında, İl Genel Meclisi Üyelerinin bilgilendirilmesi.

Bakmadan Geçme