• Haberler
  • Genel
  • İftar, bu trenle Bereket’li – Kocatepe Gazetesi

İftar, bu trenle Bereket’li – Kocatepe Gazetesi

“Bereket Ekspresi”nin 12’nci durağı Afyonkarahisar oldu. Bereket Treni, Ali Çetinkaya Garı’nda 3 bin kişiyi iftar sofrasında buluşturdu Bayrampaşa Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk defa Anadolu’da özel iftar programları düzenleyen Bereket Ekspresi’nin Afyon’daki programı renkli görüntülere sahne oldu. İftar programı öncesi düzenlenen Hacivat-Karagöz gösterisi renkli görüntülere sahne olurken, aileleri ile birlikte programa gelen minikler eğlenceli anlar yaşadı. [&hellip]

İftar, bu trenle Bereket'li

“Bereket Ekspresi”nin 12’nci durağı Afyonkarahisar oldu. Bereket Treni, Ali Çetinkaya Garı’nda 3 bin kişiyi iftar sofrasında buluşturdu

Bayrampaşa Belediyesi tarafından Türkiye’de ilk defa Anadolu’da özel iftar programları düzenleyen Bereket Ekspresi’nin Afyon’daki programı renkli görüntülere sahne oldu. İftar programı öncesi düzenlenen Hacivat-Karagöz gösterisi renkli görüntülere sahne olurken, aileleri ile birlikte programa gelen minikler eğlenceli anlar yaşadı. Yine iftar öncesi, Vali Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Acar ile birlikte iftar sofralarını gezerek, vatandaşların Ramazan ayını tebrik etti.
KARDEŞLİK SÜRSÜN
Bayrampaşa Belediyesi’nin 10 yıldır Balkanlar’da ve Anadolu’da düzenlediği iftarlarla takdire şayan bir program gerçekleştirdiğini belirten Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner başta olmak üzere tüm Belediye çalışanlarını tebrik etti. Bayrampaşa Belediyesi’nin “Kardeşlik Sınır Tanımaz” sloganı ile düzenlediği iftarlarla gerçekten kardeşliğin sınır tanımadığını gösterdiğini belirten Başkan Çoban, bu kardeşlik ilişkilerinin artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
GÜZEL FAALİYETLER
Belediyelerin özellikle son yıllarda çok güzel faaliyetlere imza attığını kaydeden Vali Hakan Yusuf Güner ise mübarek aylar itibariyle bazı belediyelerin halka daha fazla kucak açtığını söyledi. Bayrampaşa Belediyesi’nin “Kardeşlik Sınır Tanımaz” sloganıyla çok güzel bir faaliyete imza attığını belirten Vali Güner, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i tebrik etti. Afyonkarahisar halkının Ramazan ayını tebrik eden Vali Güner, kardeşlik, yardımlaşma duygularının sadece Ramazan ayında değil her zaman yaşatılmasını diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme