• Haberler
  • Spor
  • İETKVŞ'nda Sessizler şampiyon – Kocatepe Gazetesi

İETKVŞ'nda Sessizler şampiyon – Kocatepe Gazetesi

İşitme Engelliler Spor Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan İşitme Engelliler Türkiye Kadınlar Voleybol Şampiyonası Afyonkarahisar'da yapıldı. 13 takımın katıldığı şampiyonada İstanbul Sessizler GSK ile Ankara İşitme Engelliler GSK Final maçında karşı karşıya geldi. İstanbul Sessizler GSK rakibini 3-0 mağlup ederek şampiyon olurken Ankara İşitme Engelliler GSK ikinci olmayı başardı. Müsabakalarda üçüncülük ve dördüncülük [&hellip]

İşitme Engelliler Spor Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan İşitme Engelliler Türkiye Kadınlar Voleybol Şampiyonası Afyonkarahisar’da yapıldı. 13 takımın katıldığı şampiyonada İstanbul Sessizler GSK ile Ankara İşitme Engelliler GSK Final maçında karşı karşıya geldi. İstanbul Sessizler GSK rakibini 3-0 mağlup ederek şampiyon olurken Ankara İşitme Engelliler GSK ikinci olmayı başardı. Müsabakalarda üçüncülük ve dördüncülük için yarışan Keçiören İşitme Engelliler GSK da rakibi Karadeniz Ereğli İşitme Engelliler GSK’yı 3-0 mağlup ederek üçüncü olmayı başardı. Üçüncülük maçını kaybeden Karadeniz Ereğli İşitme Engelliler GSK ise turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.
ÖDÜLLER SAHİBİNİ BULDU
Düzenlenen ödül töreninde müsabakanın En’lerine ödülleri Milli Takım Başantrenörü Eda Acar ve Türkiye Voleybol Federasyonu Gözlemcisi İrfan Başpınar tarafından verildi. Maçlarda En İyi Pasör Keçiören İEGSK’dan Nuray Çelik, En İyi Servis Ankara İEGSK’dan Gamze Canpolat, En İyi Manşet Ankara İEGSK’dan Çağla Ateş, En İyi Smaçör İstanbul Sessizler GSK’dan Yeter Yalçın ve En Değerli Oyuncu olarak İstanbul Sessizler GSK’dan Kübra Güleçöz seçildi.
Müsabakalarda dördüncü olan Karadeniz Ereğli İşitme Engelliler GSK’ya kupa ve madalyalarını Milli Takım Başantrenörü Eda Acar takdim etti. Üçüncü olan Keçiören İşitme Engelliler GSK’ya kupa ve madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Voleybol Şube Sorumlusu Ahmet Parlakyalçın, ikinci olan Ankara İşite Engelliler GSK’ya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın verdi. Şampiyon olan İstanbul Sessizler GSK ise kupa ve madalyaları Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Yakup Ümit Kihtir’in elinden teslim aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme