Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İdman Yurdu hızlı başladı

Tarihinde ilk kez 2.

Tarihinde ilk kez 2. Lig’de mücadele edecek olan Afyon İdman Yurdu Futbol takımı yeni sezon için transfer çalışmalarına başladı

 

2020-2021 sezonunda Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon İdman Yurdu Futbol takımı, yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdürüyor. Öncelikli olarak transfer çalışmalarına başlayan Afyon İdman Yurdu, 8 transfer yaparak günü kapattı.
Ligin zorlu geçeceğinin farkında olan Afyon İdman Yurdu, başarıya ulaşmak için 8 oyuncu takviyesi yaptı. Afyonkarahisar’ı kadın futbolunda temsil eden tek takım olan ve 2020-2021 sezonunda ilk kez Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Afyon İdman Yurdu futbol takımı yeni sezon planlamasında güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı.
Afyon İdman Yurdu’nun yeni sezon planlaması da netleşti. Adnan Kasabalı, Celalettin Ulu, Mustafa Kılınç ve Muammer Kiraz’dan oluşan teknik kadrosuyla yeni sezonda da başarılı olmak isteyen Afyon İdman Yurdu, kadrosuna tecrübeli 8 oyuncu takviyesi yaptı.
Hamide Şeylan, İclal Çiftçi, Sevgi Tüzün, Narin Keve, Pınar Demircan gibi 2. lig tecrübesi bulunan oyuncuların yanı sıra 1. Lig ekiplerinden Ankara Fomget forması giyen Nazlı Feride Aletirik, Esra Karaoğlu ve Nagihan Bulut ile anlaşmaya vardı.
Kadrosunda yeni bir yapılanmaya giren ve 15 yerli oyuncusu ile yola devam etme kararı alan Afyon İdman Yurdu, Kadınlar 2. Ligde de başarılı olmak istiyor.