İdil Bilgen Kimdir Ve Kaç Yaşında?

İdil Bilgen ismi son dönemde duyulmaya başlandı. Düzenlenen bir yarışmayla güzelliği tescil edilen İdil Bilgen'in kim olduğu merak ediliyor

Türkiye’de 20 genç kadın ‘En güzel’ olabilmek için yarıştı. Missi Turkey 2024’ün birincisi İdil Bilgen oldu. İdil Bilgen’in 1 metre 80 santim boyunda olduğu ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olduğu belirtiliyor. 

İdil Bilgen Kimdir Ve Kaç Yaşında?

Türkiye’nin en güzel kadını seçilen İdil Bilgen, ülkemizi Miss Worl’de de temsil edecek. İdil Bilgen konu hakkındaki değerlendirmesinde “Çok mutluyum. Birinci olmayı çok istiyordum. Ülkemi temsil edebilmenin gururu beni heyecanlandırıyor” dedi. 

İdil Bilgen hakkında yapılan yorumlar, sosyal medyayı ikiye böldü. Bir kısım sosyal medya kullanıcıları Türkiye’de daha güzel kadınların olduğunu belirterek “Huyu güzel olsa yeter diye düşünmüşler” yorumunu yaptı. 

İdil Bilgen Kimdir Ve Kaç Yaşında?

İdil Bilgen hakkındaki yapılan diğer yorumlarda ise İdil Bilgen’in annesini meme kanseri dolayısıyla kaybettiği, yarışmadaki konuşmasında öldürülen kızlar ve meme kanseri hakkında farkındalık oluşturma çabasını gündeme getirdiği hatırlatılıyor. 

İdil Bilgen’in hakkında dikkat çekici bir ayrıntı ise Instagram hesabı ile ilgili. İdil Bilgen, Türkiye’nin en güzel kadını seçilmesine rağmen Instagram hesabındaki takipçi sayısı henüz 100’lerle ifade ediliyor. İdil Bilgen’in Instagram hesabındaki gönderi sayısı da oldukça az.

Bakmadan Geçme