İdare ile eğitim istişaresi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'a nezaket ziyaretinde bulundu. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in ziyaretinde Afyonkarahisar Valiliği ve Afyon Kocatepe Üniversitesi işbirliğinde yürütülen çalışmalar ve devam eden projelere ilişkin istişarede bulunuldu.Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'ı makamında ziyaret etti.Ziyarette [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’a nezaket ziyaretinde bulundu. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in ziyaretinde Afyonkarahisar Valiliği ve Afyon Kocatepe Üniversitesi işbirliğinde yürütülen çalışmalar ve devam eden projelere ilişkin istişarede bulunuldu.
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Erhan Günay, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette yapımı bir süre önce tamamlanan ve Ahmet Karahisari Yerleşkesi’nde bulunan 300 kişilik kız öğrenci yurdu ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.
Görüşmede Afyonkarahisar İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur, Kredi Yurtlar Kurumu Afyonkarahisar İl Müdürü Nurullah Pervaneli ve AKÜ Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Ömer Gürcan da hazır bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme