'İdam yasası neden meclise taşınmıyor?'

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şube Başkanı Hakan Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz'un ardından geçen bir yıllık süreçte 'idam' taleplerine olumlu karşılık verdiğini hatırlattı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, idam yasasının parlamentoya geleceğine inandığı için, yasanın meclisten çıkması halinde tereddütsüz onaylayacağını belirttiğini hatırlatan Şahin, 'Milletvekillerinden ve parti genel başkanlarından meclise idam yasasını sunmalarının istiyoruz. Erdoğan,  [&hellip]

Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Şube Başkanı Hakan Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz’un ardından geçen bir yıllık süreçte ‘idam’ taleplerine olumlu karşılık verdiğini hatırlattı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, idam yasasının parlamentoya geleceğine inandığı için, yasanın meclisten çıkması halinde tereddütsüz onaylayacağını belirttiğini hatırlatan Şahin, “Milletvekillerinden ve parti genel başkanlarından meclise idam yasasını sunmalarının istiyoruz. Erdoğan,  darbe girişiminin birinci yıldönümü törenlerinde ise ‘Arkalarında kimler olduğunu çok iyi biliyoruz. Piyonlarını ezip geçmeden atları, veziri alıp şahı da mat edemeyiz. Önce bu hainlerin kafasını kopartacağız’ demişti. Cumhurbaşkanımızın önüne kimler duruyor? Kimler meclise idam yasasını getirmiyor? Yoksa danışıklı dövüş oynanıp yeni bir seçim malzemesi için mi bekletiliyor?” diye sordu. Hakan Şahin, Federasyon olarak her zaman milli iradenin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti. Şahin, halkın dile getirmek istediklerini seçilmişlere ulaştırmayı ve takipçisi olmayı kendilerine ülkeleri adına bir borç bildiklerini sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme