Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İçme ve yağmur suyu hatları yenilendi

İçme ve yağmur suyu hatları yenilendi

Fatih Mahallesi Taş Ocakları Yolu Yağmursuyu ve İçme Suyu Ana Hat Yapım İşi kapsamındaki içme suyu hattı yenileme ve yağmur suyu hattı yapım çalışmaları tamamlandı

 

Çalışmalar kapsamında Fatih Yolu Taş Ocakları Yolu Caddesindeki ekonomik ömrünü tamamlamış olan mevcut asbest içme suyu boruları, daha büyük çaptaki PE 100 (polietilen) borularla yenilendi. Ayrıca yeni döşenen ana şebeke hattı güzergâhındaki abone hatları da yenilendi. Böylelikle iş kapsamında 1670 metre ana hat ve 183 metre abone hattı yenilenmiş oldu. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yoğun kullanım zamanlarında basınç sıkıntısı yaşayan abonelerin sorunları çözülerek, Fatih ve Eşrefpaşa mahallelerine yüksek debi ve basınçlı içme suyu sağlamış oldu.
Yine çalışmalar kapsamında olan ve aşırı yağmurlarda etkilenen caddelere yağmur suyu hattı ve menfezleri yapılarak yoğun yağışlarında ortaya çıkan olumsuzluklar için gerekli önlemler alındı. Böylelikle bin 130 metre yağmur suyu hattı çekilen bölgede, alt yapı çalışmaları tamamlanmış oldu.