• Haberler
  • Genel
  • İçişleri Bakanlığına 23 sözleşmeli Personel Alınacak

İçişleri Bakanlığına 23 sözleşmeli Personel Alınacak

İçişleri Bakanlığına alınacak 23 sözleşmeli personel için son başvuru tarihi 29 Ekim 2024 olarak açıklandı.

İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek yazılı ve sözlü sınav başarı sırasına göre 23 Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak.


YAZILI SINAV 19 KASIM 2024 TARİHİNDE YAPILACAK
Yazılı sınav 19 Kasım 2024 Salı Günü İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığının bulunduğu Çamlıca Mahallesi, 122. Sok. No:4 Yenimahalle Ankara adresinde yapılacak. Sınav saati, yazılı sınava girmeye hak kazanan aday listesi ile birlikte yayımlanacak. Sözlü sınav 26-27-28 Kasım 2024 tarihlerinde İçişleri Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda İnönü Bulvarı No: 4 A- Blok Kat: 2 Bakanlıklar/Ankara adresinde yapılacak. 


ADAYLAR BAŞARI DERECELERİNE GÖRE SIRALANACAK
Yazılı sınav sonucunda 100 tam puan üzerinden 70 ve daha fazla puan alan adaylar sözlü sınava çağrılacak. Yazılı sınava girmeye hak kazanamayanlar, yazılı sınava girmeye hak kazananların listesi yayınlandıktan sonra yayın tarihi dâhil olmak üzere üç iş günü içerisinde itiraz edebilecek. Yazılı ve sözlü sınavlarda başarılı olmak için 100 tam puan üzerinden en az 70 tam puan alınması zorunlu olacak. Yazılı ve sözlü sınav sonucunda alınan notların aritmetik ortalaması alınmak suretiyle, adayların Sözleşmeli Bilişim Personeli Giriş Sınavı nihai başarı dereceleri tespit edilecek. Adaylar nihai başarı derecelerine göre sıralamaya tabi tutulacak ve sözleşme yapılacak. Yazılı ve sözlü sınav sonuçları www.icisleri.gov.tradresinde ilan edilecek. Ayrıca yazılı bildirim veya tebligat yapılmayacak. 
 

Bakmadan Geçme