• Haberler
  • Gündem
  • İçişleri Bakanı Soylu Afyonkarahisar’da trafik denetimine katıldı

İçişleri Bakanı Soylu Afyonkarahisar’da trafik denetimine katıldı

Kente, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ile birlikte helikopterle gelen Bakan Soylu, Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Vekili Gürsel Yıldız ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.Bakan Soylu, kendisini karşılayanlar arasında yer alan Kocatepe Gazetesi Yazı işleri Müdürü Burak Aydın ve eşi Serap Aydın’ın kızı İpek’le yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler ve kırımızı düdük hediye etti.YOLCULARLA [&hellip]

Kente, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ile birlikte helikopterle gelen Bakan Soylu, Vali Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Vekili Gürsel Yıldız ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.
Bakan Soylu, kendisini karşılayanlar arasında yer alan Kocatepe Gazetesi Yazı işleri Müdürü Burak Aydın ve eşi Serap Aydın’ın kızı İpek’le yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler ve kırımızı düdük hediye etti.
YOLCULARLA GÖRÜŞTÜ, ÇOCUKLARA “KIRMIZI
DÜDÜK” DAĞITTI
Bakan Soylu daha sonra beraberindekilerle birlikte Özdilek kavşağında trafik uygulaması yapan ekiplerin yanına gitti. Polis mensupları tarafından karşılanan Bakan Soylu’ya Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yarımcısı Ahmet Özer çalışmalar hakkında bilgiler verdi. “Ailemin ve Ülkemin Trafik Polisiyim” projesi ile yürütülen ve çocuklara verilen trafik tanıtım kartını Müdür Yardımcısı Özer, Bakan Soylu’ya takdim etti. Projeyi çok beğendiğini söyleyen Bakan Soylu, kimlik kartı üzerinde yazılanları okuyarak, “Buraya arabada sigara içmenin de yazılması gerekiyor” dedi.
Trafik uygulaması kapsamında durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcularla bir süre sohbet eden ve bayramlaşan Soylu, çocuklara “kırmızı düdük” dağıttı.
YOLCULAR ŞAŞIRDI
Trafik uygulaması kapsamında durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcularla bir süre sohbet ederek bayramlaşan Soylu, çocuklara ise “kırmızı düdük” hediye etti. Çocuklarla yakından ilgilenen ve onların babalarını uyarmasını isteyen Bakan Soylu, ailelere lokum ikram ederken çocuklara da oyuncak dağıttı. Trafik ekipleri bir yolcu otobüsünü durdurdu. Bakan Soylu’yu karşısında gören yolcular ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Soylu, yolcularla sohbet ederek onlara ikramlarda bulundu.Yolcuların kurban bayramlarını da kutlayan Bakan Soylu, Afyonkarahisar’daki temaslarına trafik kazasında yaralanan AK Parti Isparta Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü ve diğer yaralıları ziyaret etti. 

Bakmadan Geçme