İçerde ameliyat, dışarıda canlı yayın

Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve HumanTech firması tarafından düzenlenen Afyonkarahisar Uluslararası Dental Kongresi kapsamında bir hastaya implant tedavisi ameliyatı yapıldı. Operasyon katılımcıların izleyebilmesi için canlı olarak yayınlandı. Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve HumanTech firması tarafından düzenlenen, Afyonkarahisar Uluslararası Dental Kongresi kapsamında hayvan kemiğine diş implant uygulaması yapan kongre katılımcıları, Ballıpınar Ağız [&hellip]

İçerde ameliyat, dışarıda canlı yayın

Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve HumanTech firması tarafından düzenlenen Afyonkarahisar Uluslararası Dental Kongresi
kapsamında bir hastaya implant tedavisi ameliyatı yapıldı. Operasyon katılımcıların izleyebilmesi için canlı olarak yayınlandı.

Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve HumanTech firması tarafından düzenlenen, Afyonkarahisar Uluslararası Dental Kongresi kapsamında hayvan kemiğine diş implant uygulaması yapan kongre katılımcıları, Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi polikliniğinde yapılan implant uygulamasını da oturma salonundan canlı olarak izledi.
Uşak Diş Hekimleri Odası’nın da destek verdiği kongreye İran Almanya ve Türkiye’den 42 diş hekimi katıldı. Kongrenin ilk gününde katılımcılara seminer verildi. Seminerin ardından katılımcılar hayvan kemiği üzerinde implant uygulaması eğitimi aldı.
Uygulama eğitiminin ardından Poliklinikte 26 yaşındaki Hatice Şahbaz adlı hastaya Diş Hekimi Erkan Çırak tarafından implant tedavisi ameliyatı yapıldı. Operasyon katılımcıların izleyebilmesi için canlı olarak yayınlandı. Ballıpınar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi polikliniğinde yapılan operasyon, kongreye gelen yerli ve yabancı diş hekimleri tarafından ilgiyle izlendi.
Kongre ile ilgili bilgi veren Diş Hekimi Nevzat Ballıpınar, kongreye yurt içindeki diş hekimlerinin yanında İran ve Almanya’dan da hekimlerin katıldığını söyledi. Alanında uzman 42 diş hekiminin katıldığı kongrenin çok başarılı ve verimli geçtiğini belirten Ballıpınar, “Kongerinin son bölümünde bir hastamıza yapılan impant tedavisi cerrahi müdahalesi canlı olarak katılımcılara yayınlandı. Yapılan kongrenin diş hekimliği için iyi bir eğitim çalışması olarak değerlendiriyoruz. Biz diş hekimliği alanında ilk kez düzenlenen bu uluslararası kongreyi son derece önemsedik. Son yenilikler, uygulamalar ve deneyimlerin paylaşıldığı bu organizasyonun yararlı olacağına inanıyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme