İbrahim Şenel'in Konvoyunda Kaza

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel'e eşlik eden koruma ekibine ait araç, Anadolu Otoyolu üzerinde trafik kazası geçirdi. Olay, Ankara istikametinden İstanbul yönüne seyir halinde olan konvoyun Çamlıdere-Gerede mevkiinde gerçekleşti. Sabah saatlerinde yaşanan kazada iki kişi hayatını kaybetti.

Saat 07.20 sıralarında meydana gelen kazada, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel’e eskortluk yapan koruma aracı, Anadolu Otoyolu’nun Çamlıdere ile Gerede arasındaki kesiminde İstanbul yönüne doğru ilerlerken, seyir halindeki bir tankere arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan polis memuru İbrahim Güney ve araç sürücüsü Cumhurbaşkanlığı personeli Ahmet Ülger olay yerinde şehit oldu.


OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ
Kaza ihbarının ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi yönlendirildi. Kaza mahallinde ilk müdahaleler yapılırken, durumun ciddiyeti üzerine bölge cumhuriyet savcısı da incelemelerde bulunmak üzere olay yerine geldi. Kazanın ardından bölgede güvenlik önlemleri artırıldı.


BAŞKAN ŞENEL VE HEYETİ OLAY YERİNE DÖNDÜ
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ve kendisine eşlik eden heyet, kaza haberini aldıktan sonra güzergâhlarını değiştirerek olay yerine intikal etti. Şenel ve beraberindekiler, kazada hayatını kaybeden görevlilerin olay yerindeki durumu hakkında bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
 

Kocatepe Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme