İbrahim Özkan Kimdir? Nerelidir?

İbrahim Özkan kimdir ve nerelidir? sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, İbrahim Özkan kimdir ? Neden bugün internette en çok arananlar listesinde yer aldı? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

İBRAHİM ÖZKAN KİMDİR?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarında yapmış olduğu paylaşım ile

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talebi doğrultusunda İBB İYİ Parti Grup Başkanvekilliği  görevinden istifa ettiğini duyuran İbrahim Özkan,  1975 yılında Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde doğdu. İlk okulu Köprübaşı’nda tamamladı. Ardından 11 aylık hafızlık eğitimi alan Özkan hafız olmuştur. Ortaokulu Samandıra Lisesinde tamamlayan İbrahim Özkan,  Lisans eğitimini Endüstri Mühendisliği alanında tamamladı. Ardından, Avrupa ülkelerinde kentsel dönüşüm ve şehir planlaması konusunda çeşitli konferans ve eğitimlere katıldı.

2009 ve 2014 yıllarında yapılan mahalli idareler seçimlerinde MHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı olmuştur.  2017 yılında ise İYİ Parti Sancaktepe Kurucu İlçe Başkanı olarak görev yapmıştır. 12 Aralık 2023 tarihinde ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talebi üzerine görevinden istifa etmiştir.

Yangın güvenlik sektöründe, faaliyet gösteren şirketler grubunda Yönetim Kurulu başkanlığı yapan Özkan, tüketici dernekleri tarafından Altın Adam ödülünü aldı. Amatör olarak dalgıçlık ve yelken sporuyla ilgilenen Özkan, evli ve 2 çocuk babasıdır. İngilizce, Almanca ve Arapça bilmektedir.

Bakmadan Geçme