İbrahim Okan Merter, yardım eli bekliyor

Bir süre önce kalp rahatsızlığıyla gündeme gelen 40 yaşındaki İbrahim Okan Merter’in hastalığı ameliyatı zorunlu kılıyor. Ancak Merter, annesiyle kaldığı evin kirasını bile ödeyemez durumdayken ameliyat için gidip gelme ve kalma masraflarını nasıl karşılayacağını düşünüyor Kalbindeki rahatsızlıkla gündeme gelen ve yetkililerden bu konuda yardım isteyen 40 yaşındaki İbrahim Okan Merter, ameliyat olmak zorunda. Ancak Merter’in [&hellip]

İbrahim Okan Merter, yardım eli bekliyor

Bir süre önce kalp rahatsızlığıyla gündeme gelen 40 yaşındaki İbrahim Okan Merter’in hastalığı ameliyatı zorunlu kılıyor. Ancak Merter, annesiyle kaldığı evin kirasını bile ödeyemez durumdayken ameliyat için gidip gelme ve kalma masraflarını nasıl karşılayacağını düşünüyor

Kalbindeki rahatsızlıkla gündeme gelen ve yetkililerden bu konuda yardım isteyen 40 yaşındaki İbrahim Okan Merter, ameliyat olmak zorunda. Ancak Merter’in maddi durumu, ameliyatın yapılacağı Ankara veya Antalya’ya gidip gelmeye elverişli değil. Annesiyle bir evde kalan İbrahim Okan Merter, son 2 aydır evin kirasını ve aidatını ödeyemedi.
Hastalığı dolayısıyla çalışamayan, ancak tedavi ve ilaç masraflarını karşılamak için kredi kartı kullanan Merter’e icra da gelmeye başladı. Merter’in şu an için 5 kredi kartından icrası bulunuyor, icra göndermeyen kredi kartları da uyarı aşamasında.
Merter’in annesinin maaşının, bu icralık kredi kartlarının borçlarına karşılık taahhüt edilebilmesi için de 4 bin liralık nakit bir para gerekiyor. Merter, bu konuda hayırsever işadamlarından yardım beklerken, kira konusunda da yetki-lilerin devreye gireceğine dair ümidini kaybetmiş değil. İbrahim Okan Merter’in kalp ameliyatı olması durumunda ise maddi ihtiyaçları daha da artacak, ancak mesleği olan ressamlığı icra edemeyecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme