• Haberler
  • Genel
  • İbrahim Küçükkurt’un hayali, gerçekleşiyor – Kocatepe Gazetesi

İbrahim Küçükkurt’un hayali, gerçekleşiyor – Kocatepe Gazetesi

Gazeteniz Kocatepe’yi merhum Şükrü Küçükkurt ile birlikte kuran merhum İbrahim Küçükkurt’un okul hayalinin gerçekleşmesine az bir zaman kaldı. 2007 yılında Afyonkarahisar Valiliği’nde yapılan protokol töreniyle okul yapılması için bağışlanan arsada inşaasına başlanan 15 derslikli okul inşaatı, bitme aşamasına geldi Gazeteniz Kocatepe’nin kurucularından merhum İbrahim Küçükkurt’un bağışladığı arsa üzerinde okul inşaatında son noktaya gelindi. 15 derslikli [&hellip]

İbrahim Küçükkurt'un hayali, gerçekleşiyor

Gazeteniz Kocatepe’yi merhum Şükrü Küçükkurt ile birlikte kuran merhum İbrahim Küçükkurt’un okul hayalinin gerçekleşmesine az bir zaman kaldı. 2007 yılında Afyonkarahisar Valiliği’nde yapılan protokol töreniyle okul yapılması için bağışlanan arsada inşaasına başlanan 15 derslikli okul inşaatı, bitme aşamasına geldi

Gazeteniz Kocatepe’nin kurucularından merhum İbrahim Küçükkurt’un bağışladığı arsa üzerinde okul inşaatında son noktaya gelindi. 15 derslikli ve depreme dayanıklı olarak yapılacak okulda, bodrum ve 3 kat bulunacak.
Uydukent’teki çocukların eğitim alacağı ilköğretim okuluna Neriman-İbrahim Küçükkurt İlkokulu ismi verilecek. Yapımı tüm hızıyla süren okulun ihale bedelinin 1 milyon 486 bin lira olduğu kaydedildi. İlköğretim okulu için bağışlanan arsanın toplam 8 bin 216 metrekare olduğuna dikkat çekildi. Okul binasının 700 metrekareyi bulacağı kaydedilirken okulun önümüzdeki hafta tam anlamıyla bitirilmesi bekleniyor.
2007’DE BAĞIŞLAMIŞTI
İlköğretim Okulu yapılması amacıyla Hayırsever İbrahim Küçükkurt tarafından Çetinkaya Mahallesinde bulunan 8 bin 216 metrekarelik arsa 2007 yılında Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışlanmıştı. Hayırsever İbrahim Küçükkurt ile Afyonkarahisar Valiliği arasında düzenlenen protokol Vali Haluk İmga ve İbrahim Küçükkurt tarafından imzalanmıştı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme