• Haberler
  • Spor
  • İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Rüya Gibi Vaat

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Rüya Gibi Vaat

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım'ın 2026 Dünya Kupası'na katılması durumunda ne yapacağını açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı bir televizyon programında “22 senedir Dünya Kupası'na katılamıyoruz. Elinde böyle bir imkan varsa bizler de yönetim olarak gereğini yapacağız. Bodrum'da 4 bin tane villa yapacağız. Dünya Kupası'na katıldığımız takdirde bu evlerden futbolcularımıza vereceğiz. Bu evlerin TFF'ye satıldıktan sonra verilmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ben kendi cebimden vereceğim futbolcularımıza bu evleri” dedi. 

Türkiye Futbol Federasyonu’nun geçmişi hakkında da değerlendirmede bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Çok güzel bir Federasyon devraldık! Bu sadece Büyükekşi'den kaynaklanmıyor. Burada 20-30 senenin birikimi var. Biz bir çiftlik devraldık. Ankara Bölge'de 4 teknik eleman çalışıyor, 30 kişi var kadroda. Bölge müdürlüklerinin altında makam arabası var, şoförü geziyor. Tazminatları 6 milyon tutuyor. Bölgeleri kaldırmak istiyoruz. Çıkarmak istediğimiz adamın 587 gün yıllık izni birikmiş” ifadelerini kullandı. 

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:
“5 milyon lira artıda görünen TFF'nin mali bilançosu 272 milyon TL ekside görünüyor. Serbest denetim raporuyla bu düzeltilecek ve ondan sonra suç duyurusunda bulunacağız gerekli makamlara. Genel kurul üyelerine yapılan saygısızlık adına bu suç duyurusunda bulunacağız. Tabloda kalem oynaması yapmışlar, rapor ortaya çıktığı zaman detayları siz de duyarsınız.”

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Rüya Gibi Vaat

Bakmadan Geçme