• Haberler
  • Gündem
  • İade-i ziyarette zafer kutlaması – Kocatepe Gazetesi

İade-i ziyarette zafer kutlaması – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, Burhanettin Çoban ile birlikte Mevlana Tanıtım Projesi için Afyonkarahisar’a gelen Azerbaycan heyetine iade-i ziyarette bulunduklarını açıkladı.Azerbaycan gezisi hakkında Kocatepe Gazetesi muhabirine bilgi veren İGM Başkanı Salih Sel, Ermenistan işgalinde ki iki köyü kurtaran Azerbaycan ordusunun zafer kutlamalarında kardeş ülkede bulunmanın ayrı bir güzellik olduğunu söyledi. Azerbaycan’da ki Gencay [&hellip]

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, Burhanettin Çoban ile birlikte Mevlana Tanıtım Projesi için Afyonkarahisar’a gelen Azerbaycan heyetine iade-i ziyarette bulunduklarını açıkladı.
Azerbaycan gezisi hakkında Kocatepe Gazetesi muhabirine bilgi veren İGM Başkanı Salih Sel, Ermenistan işgalinde ki iki köyü kurtaran Azerbaycan ordusunun zafer kutlamalarında kardeş ülkede bulunmanın ayrı bir güzellik olduğunu söyledi. Azerbaycan’da ki Gencay Üniversitesi’nin Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak proje yürüttüğünden söz eden Sel şöyle konuştu: “Hatırlanacağı üzere Azerbaycan heyeti 4-11 Mart tarihlerinde ilimizi ziyaret etmişti. Kendilerine Öğretmenevi’nde bir program düzenledik. O sırada Ankara’da gerçekleşen bomba patlaması nedeniyle programın sade olmasına özen gösterilmişti. ‘Mevlana Tanıtım’ projesi kapsamında Afyonkarahisar heyeti olarak bizler iadei ziyaret gerçekleştirdik. Ermenistan’a karşı zafer kazanan Azerbaycan ordusunun zafer kutlamalarında tek millet iki ayrı devlet olduğumuz kardeş ülke de bulunmak ayrı bir güzellik oluşturdu. Zafer nedeniyle düzenlenen mitinglerde Azerbaycan ve Türk bayraklarını elimize alarak bizlerde katlıdık. Ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Çoban bu mitingde bir konuşma yaptı.”
>> Burcu AYDIN’ın özel haberi

Bakmadan Geçme