• Haberler
  • Genel
  • Huzurevi’nde duygusal iftar – Kocatepe Gazetesi

Huzurevi’nde duygusal iftar – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile protokol üyeleri hayırsever bir iş adamı tarafından huzurevinde düzenlenen iftara katıldı Yemekte eşi Esma Balkanlıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Okçin Akşit ve eşi, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve eşi, İl Müftüsü Mustafa Kaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma [&hellip]

Huzurevi'nde duygusal iftar

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile protokol üyeleri hayırsever bir iş adamı tarafından huzurevinde düzenlenen iftara katıldı

Yemekte eşi Esma Balkanlıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol, İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin Bilgin, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Okçin Akşit ve eşi, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve eşi, İl Müftüsü Mustafa Kaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Süleyman Arı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, AFSİAD Başkanı Şükrü Demirayak, OSB Başkanı Bekir Yeşilay ve İş adamı Mehmet Taner katıldılar.
İl Sosyal Hizmetler Müdürü Fahri Kocaoğlu ve Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol tarafından karşılanan Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Bayan Esma Balkanlıoğlu, iftar yemeği öncesinde, rahatsızlıkları nedeniyle iftar yemeği için yemekhaneye inemeyen huzurevi sakinlerini odalarında ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordular.
Huzurevi sakinlerinin ellerini öpen Vali Balkanlıoğlu ve eşi, tüm sakinlerin Mübarek Ramazan aylarını kutlayarak, sağlık ve mutluluk dileğinde bulundular.
Yemek sırasında bir konuşma yapan İl Sosyal Hizmetler Müdürü Fahri Kocaoğlu, iftar yemeğini düzenleyen hayırsever iş adamına ve bu iftar yemeğinde huzurevi sakinlerini yalnız bırakmayan başta Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi olmak üzere tüm protokol mensuplarına teşekkür etti.
Ramazan ayının Afyonkarahisar’da dolu dolu geçirildiğini, birlik ve beraberliğin pekiştiğini, huzurevi sakinleriyle iftar etmekten mutlu olduğunu söyleyen Vali İrfan Balkanlıoğlu ise yaptığı konuşmasında Ramazanın ayının güzelliğinin, paylaşılan sofralardan geldiğini belirterek, “Büyüklerimizle birlikte iftar yapmak bizim için mutluluk verici. Bizi diğer milletlerden ayıran özelliklerin başında toplumsal birlik, beraberlik, büyüklerimize saygı ve küçüklerimize sevgi geliyor.” dedi.
Büyüklere saygı göstermenin, onların dönem dönem hayır duasını almanın en büyük erdem olduğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu; “Yaşlılarımızın ellerini öptük. Hayır dualarını aldık. Onları ziyaret etmek, sorun ve sıkıntılarını dinlemek bizlerin görevidir. Büyüklerine saygı, sevgi göstermeyen, büyüklerinin ihtiyacını gidermeyen, halini hatırını sormayanların toplumların geleceği olmaz. İhtiyaç içindeki yaşlılarımıza yardımcı olalım onlara hürmet gösterelim. Huzurevimiz bizim gurur kaynağımız. Çok güzel bir mekan. Huzurevi sakinlerimiz burada çok rahat ediyorlar. Eşim ve ben sıklıkla onları ziyaret ediyoruz. Herhangi bir ihtiyaç ve sıkıntıları yok. Çok iyi bakınıyorlar. Buradaki tüm yetkili arkadaşlarıma bu konuda teşekkür ediyorum. Yaşlılarımızı ziyaret edip gönlünü almak bizlerin insanlık görevidir. Akşam yemeğini düzenleyen iş adamımıza teşekkür ediyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi.
İftar yemeği sırasında protokol mensuplarının her biri ayrı ayrı masalarda yaşlılar ile birlikte iftarlarını açarlarken, Vali Balkanlıoğlu ve eşi yemek sırasında masaları teker teker gezerek yaşlılarla hoşça vakit geçirdiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme