• Haberler
  • Gündem
  • Huzurevi sakinlerinin gönlünü aldılar – Kocatepe Gazetesi

Huzurevi sakinlerinin gönlünü aldılar – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Bölümü öğrencileri Memduh Erman Saydam, Fırat Harput, Hasan Koçak, İsmail Çelikel, Caner Erol, Mustafa Uysal, Sinem Gözcü, Ezgi Solak, Yasemin Ünal, Öğr. Elm. Mertcan Saçak ve Okt. Yunus Emre Uğur danışmanlığında Afyonkarahisar Huzurevi’nde Türk Sanat Müziği dinletisi gerçekleştirdiler.BAĞLAMA ÇALMAYI ÖĞRETECEKLERTürk Sanat Müziğinin hemen her formundan icra [&hellip]

Afyon Kocatepe Üniversitesi Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Bölümü öğrencileri Memduh Erman Saydam, Fırat Harput, Hasan Koçak, İsmail Çelikel, Caner Erol, Mustafa Uysal, Sinem Gözcü, Ezgi Solak, Yasemin Ünal, Öğr. Elm. Mertcan Saçak ve Okt. Yunus Emre Uğur danışmanlığında Afyonkarahisar Huzurevi’nde Türk Sanat Müziği dinletisi gerçekleştirdiler.
BAĞLAMA ÇALMAYI ÖĞRETECEKLER
Türk Sanat Müziğinin hemen her formundan icra edilen eserlere Huzurevi sakinlerinin de eşlik ettikleri görüldü. Konservatuvar öğrencilerinin dinletiye katılan tüm dinleyicileriyle konser sonrası ayrı ayrı ilgilendikleri etkinlikte istek üzerine, Huzurevi’nde kalan bir kişiye bağlama alma ve öğretme  sözü de verdiler.

Bakmadan Geçme