Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Huzurevi sakinlerine moral verdiler

Huzurevi sakinlerine moral verdiler

Afyonkarahisar Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Canser Kuzu ve yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar Huzurevi’nde kalmakta olan büyüklerine birer mektup yazarak dualarını istediler

Salgın hastalık nedeniyle ziyaretlerine gidemedikleri Huzurevi sakinlerine mektupla ulaşan Dernek üyeleri şimdi, onlardan gelecek mektuplu cevabı bekliyorlar. Huzurevi sakinlerine bir nebze de olsun moral olması açısından böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Afyonkarahisar Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Canser Kuzu, konuyu üyeleriyle istişare ettikten sonra ilgili makamlardan izin aldıklarını ve etkinliği hayata geçirdiklerini söyledi.

İlk etapta Dernek üyeleri ile Vali Gökmen Çiçek’in eşi Sümeyra Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile eşininde mektuplarının içinde bulunduğu postayı ilettiklerini belirten Başkan Canser Kuzu, mektuplarla birlikte çeşitli hediyeleri de Huzurevine gönderdiklerini söyledi.

Huzurevi sakinlerini her ay düzenli olarak ziyaret ettiklerini ancak pandemi süresince onların sağlığını tehlikeye atmamak adına ziyaretlerini ara verdiklerini belirten Kuzu, “Nihayetinde onlar bizim hayatımızın bir parçası. Unutmayalım ki onlar bize değil, biz onlara döneceğiz. Her fırsatta ziyaret edip, ellerini öpüp mis kokularını içimize çektiğimiz büyüklerimizi çok özledik. Onlara mektupla ulaşmak istedik ve böyle bir etkinliği hayata geçirdik. Biz istiyoruz ki bu ‘Moral mektubu’ etkinliğimiz sınırlı kalmasın. Herkes gönlünden geçenleri kaleme döksün ve onlara göndersin. Orada tüm mektuplarımız teker teker sesli bir ortamda okunacak. Tabi biz gidemeyeceğimiz için oradaki görevliler tarafından mektuplarımız onlara okunacak.” dedi.

Etkinliğe destek veren Vali Gökmen Çiçek ve eşine, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve eşi ile kurum idarecilerine teşekkür eden Başkan Kuzu, tüm dernek üyelerine de anlamlı katılımlarından dolayı da teşekkür etti. >> Kocatepe Haber Merkezi

İŞTE O MEKTUP

Sevgili büyüklerim

Virüs salgını nedeniyle sizlerden ayrı düşmenin üzüntüsü içindeyiz. İnanın sizleri ziyaret etmeyi, sizlerle sohbet edip, tecrübelerinizden faydalanmayı, sizlerin o mis kokunuzu içimize çekerek dizlerinizin dibine oturmayı çok özledim.

Rabbimin izniyle bu salgın hastalıktan kısa sürede kurtulacağız. Her ay sizleri ziyaret edip bir günümüzü sizlerle geçiriyorduk. Ne güzel günlerdi o günler. Ellerinizi öpmek, sohbetinize katılmak için gün sayıyoruz.

Bugüne kadar pek çok sorunu aştık. Aştığımız sorunlar bundan hafif değildi. Bu salgının da üstesinden geleceğiz inşallah.

Yaşlılarımızın bizim çınarlarımızdır. Ülkemiz için, bayrağımız için, milletimiz için dualarınızı eksik etmeyin. Türkiye’nin son 100 yıllık siyasi ve tarihi geçmişine şahitlik eden çınarlarımızla birlikte olmak, onların elinden öpmek, dualarını almak bizim için her şeyden kıymetlidir.

Sizlerin bir duası her şeyden kıymetlidir.

Peygamber Efendimiz bir Hadis-i Şerifinde “ Eğer siz yaşlılar olmasaydı, belalar üzerimize çağlayanlar gibi dökülürdü” diye buyurmaktadır. Büyüklerimizin duası birçok belanın def olmasına vesile olmaktadır.

Sizlerden ricamız; bizlerden dualarınızı eksik etmeyiniz. Sizlerle her fırsatta görüşebilmek ve tecrübelerinizden istifade etme güzelliğinden bu dönemde mahrum kaldık. Bu salgın hastalıktan kurtulmak içinde bizler ve tüm insanlık için dualarınızı bekliyoruz. Her zaman dua ve desteklerinize ihtiyaç duyduğumuz siz büyüklerimizin ellerinden öpüyor, saygılarımı sunuyorum. İnşallah sağlıklı günlerde yeniden buluşacağız.

Afyonkarahisar Güçlü

Kadınlar Derneği Başkanı

Canser Kuzu