Huzur ve hukuk ticaret için çok önemli

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, işadamları için hukukun ve huzurun çok önemli olduğunu söyledi Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı, Afyonkarahisar Barosu ve Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler. AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Baro Başkanı Av.Turgay Şahin'e gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada: [&hellip]

Huzur ve hukuk ticaret için çok önemli

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, işadamları için hukukun ve huzurun çok önemli olduğunu söyledi

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı, Afyonkarahisar Barosu ve Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.
AFSİAD Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Baro Başkanı Av.Turgay Şahin’e gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada: “Afyonkarahisar Baromuzu temsil noktasında bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı işadamları olarak, sanayiciler olarak, teşekkürlerimizi sunuyoruz. AFSİAD olarak yeni görevimizde de inşallah sanayici ve işadamlarıyla beraber, Baromuzla birlikte uyum içerisinde, bize düşen ne görev olursa elimizden geldiği sürece, yapmaya da hazır olduğumuzu bildirmek isterim. Tabiki hukuk çok önemli bir konu. Hukuk olmadan huzur olmuyor, huzur olmadan ticaret olmuyor” ifadelerini kullandı.
HUKUKİ İSTİKRAR,
EKONOMİYE TESİR EDİYOR
AFSİAD Yönetimi’ni makamında kabul eden Baro Başkanı Turgay Şahin ise, işadamlarının ve sanayicilerinin hayırlı hizmetlerine memleketin çok ihtiyacı olduğunu belirterek: “Örgütlü güç olmak çok önemlidir. AFSİAD adı altında toplanan bu örgüt gerçekten Afyonkarahisar’ın önünü açacak, yeni ufuklara taşıyacaktır. Biz de öncelikle bu güzel heyetin başarılı olabilmesi için duacıyız. Çünkü artık devlet ön planda değil. Artık millet işin önünde. Ekonomi konusunu da milletimiz adına sizler götürüyorsunuz. Biz de her hayırlı işi yanındayız. Hukuk gerçekten herkese lazım. Adaleti sağlamazsak, ülkede istikrarın olması mümkün değil. Hukuki istikrar, ekonomik istikrarı beraberinde getiriyor. Görüyoruz ki ülkede hukuki istikrar azaldığında ya da bozulduğunda, bu doğrudan ekonomiye tesirini gösteriyor. Hukukun da demokratikleşmesi gerekiyor. Çünkü demokratikleşmeyen, milli iradeyle irtibatı olmayan hukuk; ülkenin ayağına dolaşan, tehlikeli bir gidişat da başlatabilir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme