Huzur ve güven çınarı 172 yaşında

Toplumda huzur ve güvenin tesisi için çalışan polisler, 10 Nisan Polis Günü’nü kutladılar. Türk Polis Teşkilatı’nın 172’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, Kocatepe Parkı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başladı. İl Emniyet Müdürlüğü, Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü adına konulan çelenklerin ardından şehit polislerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve [&hellip]

Toplumda huzur ve güvenin tesisi için çalışan polisler, 10 Nisan Polis Günü’nü kutladılar. Türk Polis Teşkilatı’nın 172’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, Kocatepe Parkı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başladı. İl Emniyet Müdürlüğü, Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüğü adına konulan çelenklerin ardından şehit polislerimiz için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
PASTA KESİLDİ
Kutlama programı çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü’nde pasta kesildi. İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, şube müdürlerinin de hazır bulunduğu makam katında tüm polislerin 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı. Şen, günün hatırasına hazırlanan pastayı da alkışlarla kesti. Özel Kalem Büro Amirliği personeli de İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’e çiçek takdim etti.
DUA EDİLDİ
10 Nisan Polis Günü dolayısıyla Kocatepe Asri Mezarlığı’ndaki Polis Şehitliği’ndeki şehitlerimiz de unutulmadı. Şehit yakınlarının da katıldığı programda İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ve Emniyet teşkilatı yöneticileri, polis şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı ve birlikte dua etti. Duanın ardından İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, şehit yakınları ile bir süre sohbet etti.  >> Murat ARISOY’un Haberi

EN GÜZEL KUTLAMA

İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla en anlamlı tebriği, oğlu Anıl Can Şen’den aldı. Anıl Can Şen, babası ve tüm Emniyet çalışanlarının fedakârca çalıştığını belirterek bu güzel günün kutlu olmasını temenni etti. Anıl Can Şen, “Babam izin verirse Özel Harekatçı olacağım” dedi.

Bakmadan Geçme