Huzur Otopark, Bolvadin’de de ihale kazandı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde gerçekleştirilen otopark ihalesini Afyonkarahisar’da da başarılı otoparkçılığıyla isminden söz ettiren Huzur Otopark kazandı. Buna göre Huzur Otopark, Bolvadin’de Bankalar Caddesi, İstasyon Caddesi, Emirdağ Caddesi, Şazi Mahallesi, Lalasinanpaşa Mahallesi, Bekirağa Mahallesi ve Ömeroğlu Mahallesi’nde hizmet verecek.İLK ON DAKİKA ÜCRETSİZBolvadin’de Belediye Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda otoparkın ilk 10 dakikası ücretsiz, bir saate kadar 1 [&hellip]

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde gerçekleştirilen otopark ihalesini Afyonkarahisar’da da başarılı otoparkçılığıyla isminden söz ettiren Huzur Otopark kazandı. Buna göre Huzur Otopark, Bolvadin’de Bankalar Caddesi, İstasyon Caddesi, Emirdağ Caddesi, Şazi Mahallesi, Lalasinanpaşa Mahallesi, Bekirağa Mahallesi ve Ömeroğlu Mahallesi’nde hizmet verecek.
İLK ON DAKİKA ÜCRETSİZ
Bolvadin’de Belediye Meclisi’nin aldığı karar doğrultusunda otoparkın ilk 10 dakikası ücretsiz, bir saate kadar 1 lira, 2 saate kadar 2 buçuk lira, 3 saate kadar 4 lira, 4 saate kadar 5,50 lira, 5 saate kadar 7 lira, 5 ve üzeri saat ise 10 lira olarak belirlendi.

Bakmadan Geçme