Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Huzur operasyonunda 3 bin kişi sorguladı

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen “Huzur ve Trafik Uygulamasında” 139 işyeri, 379 araç ve 3 bin 846 kişinin sorgulaması yapıldı

 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün talimatı ile Türkiye genelinde düzenlenen “Huzur ve Trafik Uygulaması” kapsamında Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde eş zamanlı yapılan uygulamada, 61 ekip ve 190 personel görev aldı.
Kamu düzeninin devamının sağlanması amacı ile vatandaşların yoğun olarak bulundukları caddeler, AVM’ler, otogar, tren garında ayrıca şehrin giriş ve çıkış noktalarında yapılan uygulamada; 139 işyeri, 3.846 kişi, 379 araç sorgulanırken, 22 araca 8.213 TL ceza yazıldı. Uygulamada yabancı uyruklu 1 kişiye maksat dışı bıçak bulundurmaktan işlem yapılırken, uyuşturucu madde ticaretinden aranma kaydı bulunan 1 kişi gözaltına alındı. Yoklama kaçağı olan 3 kişiye de işlem yapılan uygulamada, 1 kişiye de kapalı mekanda sigara içmekten 153 TL idari para cezası yazıldı. Uygulama kapsamında yakalanan kimliksiz 3 yabancı uyruklu kişi ise yabancılar şubeye teslim edildi.