• Haberler
  • Genel
  • HÜRSİAD’dan Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

HÜRSİAD’dan Vali Balkanlıoğlu’na ziyaret – Kocatepe Gazetesi

HÜRSİAD’ın yeni Başkanı Niyazi Diler ve yönetim kurulu üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler Afyonkarahisar Hür Sanayici ve İşadamları Derneği'nde (HÜRSİAD) yapılan olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa işadamı Niyazi Diler'in seçilmesinin ardından, HÜRSİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyleri tarafından Vali İrfan Balkanlıoğlu'na bir ziyaret gerçekleştirildi. HÜRSİAD Başkanı Niyazi Diler ve yönetim kurulu üyelerini makamında [&hellip]

HÜRSİAD'dan Vali Balkanlıoğlu'na ziyaret

HÜRSİAD’ın yeni Başkanı Niyazi Diler ve yönetim kurulu üyeleri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler

Afyonkarahisar Hür Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (HÜRSİAD) yapılan olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa işadamı Niyazi Diler’in seçilmesinin ardından, HÜRSİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyleri tarafından Vali İrfan Balkanlıoğlu’na bir ziyaret gerçekleştirildi. HÜRSİAD Başkanı Niyazi Diler ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Vali Balkanlıoğlu, Niyazi Diler’i tebrik ederken, yeni görevinde başarılar diledi.
HÜRSİAD Başkanlığını, olağanüstü genel kurulun ardından Ramazan Özçelik’ten devralan Niyazi Diler geçtiğimiz hafta sonu yapılan genel kurul hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler verdi.
HÜRSİAD Başkanı Diler, “Oluşan yeni yönetimimiz Afyonkarahisar için hayırlı uğurlu olur inşallah. Devraldığımız bu güzel görevi bizden sonraki yönetimlere en iyi şekilde bırakmayı arzuluyoruz. Bizden önceki yönetimlerin yaptığı başarılı çalışmaları artırarak devam ettireceğimize inanıyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda onların fedakar katkıları olacağından şüphemiz yoktur. Bize bu görevi verenlerin güvenlerini boşa çıkartmayacak çalışmalar içinde olmayı arzuluyoruz.” dedi.
Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Vali Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’daki Hür Sanayici ve İşadamları Derneği’nin çalışmalarında Valilik olarak her zaman destekçi olacaklarını belirterek, iş adamlarının da fikir ve görüşlerine her zaman açık olduğunu söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme