• Haberler
  • Genel
  • HÜRSİAD’dan işadamlarına destek çağrısı – Kocatepe Gazetesi

HÜRSİAD’dan işadamlarına destek çağrısı – Kocatepe Gazetesi

HÜRSİAD Başkanı Ramazan Özçelik, 10-11 Kasım tarihlerinde İzmir Kültür Park Fuar alanında düzenlenecek olan İş Geliştirme Platformuna Afyonkarahisar’dan 10 firmanın katılacağını bildirdi. Özçelik, programa katılımın faydalı olacağını Afyonkarahisar’lı işadamlarının desteğini beklediklerini kaydetti HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özçelik, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nun (TUSKON) gerçekleştirmiş olduğu uluslararası ticaret zirveleriyle Türkiye ekonomisine çok önemli katkılar sağladığını [&hellip]

HÜRSİAD'dan işadamlarına destek çağrısı

HÜRSİAD Başkanı Ramazan Özçelik, 10-11 Kasım tarihlerinde İzmir Kültür Park Fuar alanında düzenlenecek olan İş Geliştirme Platformuna Afyonkarahisar’dan 10 firmanın katılacağını bildirdi. Özçelik, programa katılımın faydalı olacağını Afyonkarahisar’lı işadamlarının desteğini beklediklerini kaydetti

HÜRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özçelik, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nun (TUSKON) gerçekleştirmiş olduğu uluslararası ticaret zirveleriyle Türkiye ekonomisine çok önemli katkılar sağladığını açıkladı. HÜRSİAD Başkanı Ramazan Özçelik, dünyadaki ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek, bu gelişmelerin Türkiye’de de izdüşümünü sağlamak için büyük çaba sarfettiğini, yaklaşık 150 ülkeden binlerce işadamını Türkiye’ye getirerek, Türk müteşebbislerle buluşturup ihracatımızın artmasına çok büyük destek sağladığını ifade etti.
İŞ GELİŞTİRME PLATFORMU DÜZENLENDİ
TUSKON’un özverili çalışmalarıyla konfederasyona bağlı 7 federasyon ve 180 işadamının dernekte aktifleşmesinin sağlandığına dikkat çeken Ramazan Özçelik; “Bu 7 federasyondan Hürsiad’ın da bağlı olduğu Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu ESİDEF, TUSKON’la yakalanan ticari ivmenin daha da ilerilere gitmesi adına, bir ölçüde yurt dışına yapılacak ihracat öncesi firmaların hazır hale gelmesi, federasyona bağlı derneklere üye işadamlarının kendi aralarındaki ticareti artırma düşüncesiyle 10-11 Kasım 2012 de İzmir Kültür Park Fuar alanında İş Geliştirme Platformu tertipledi.” dedi.
AFYON’DAN 10 FİRMA KATILACAK
Yaklaşık 300 firmanın stant açacağı, 15 bin ziyaretçinin katılımının beklendiği platformda Afyonkarahisar’dan; Afyon Cam Mozaik, Alila Termal, Burç Su, Genelioğlu Mermer, İkbal Termal, Korel Termal, Kopturoğlu Mermer, Nanopan, Ogaş Şekerleme, Palas Termal olmak üzere toplam on firma stant açacak. Bu programa Afyonkarahisar’lı işadamlarınında katılıp istifade etmesi istediklerini bildiren Özçelik sözlerine şöyle devam etti: “Ortaklık, yeni pazarlar, distribitörlükler vb açılımların gerçekleştirilebileceği bu faaliyetler çok önemli fırsatlardır. Bazen yakalanan bir fırsat bizleri bulunduğumuz konumdan çok daha ileri götürebilir. Günümüz şartlarında ekonomi biraz durağan seyretmektedir. Bu programa katılım faydalı olacaktır. Afyonkarahisar’lı işadamlarımızın desteğini bekliyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme