• Haberler
  • Genel
  • Hükümlüler, gönül aldı – Kocatepe Gazetesi

Hükümlüler, gönül aldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Açık Cezaevi'ndeki hükümlüler, Afyonkarahisar Huzurevi'ni ziyaret etti Afyonkarahisar Açık Cezaevi'ndeki 30 hükümlü, Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Açık Cezaevi'ndeki hükümlüler, Huzurevi'ndeki yaşlıların tek tek elini öptü. Hükümlülerin getirdiği hurmalar da Huzurevi sakinlerine ikram edildi.MORAL OLDUAçık Cezaevi Müdürü Muzaffer Avcı, 'Cezaevinde bulunan hükümlülerin moral ve motivasyonunu artırmak için son zamanlarda yürürlüğe [&hellip]

Hükümlüler, gönül aldı

Afyonkarahisar Açık Cezaevi’ndeki hükümlüler, Afyonkarahisar Huzurevi’ni ziyaret etti

Afyonkarahisar Açık Cezaevi’ndeki 30 hükümlü, Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Açık Cezaevi’ndeki hükümlüler, Huzurevi’ndeki yaşlıların tek tek elini öptü. Hükümlülerin getirdiği hurmalar da Huzurevi sakinlerine ikram edildi.
MORAL OLDU
Açık Cezaevi Müdürü Muzaffer Avcı, “Cezaevinde bulunan hükümlülerin moral ve motivasyonunu artırmak için son zamanlarda yürürlüğe giren ödül yönetmeliği kapsamında hükümlüleri cezaevi dışına çıkartarak çeşitli kurumları ziyaret ediyoruz, sanatsal faaliyetlere katılıyoruz. Huzurevi’nde yaşlılarımızın gönüllerini almak istedik. Hem hükümlüler açısından hem de burada bulunan yaşlılar açısından faydalı bir ziyaret olmasını temenni ederim” dedi. Huzurevi Müdürü Muzaffer Erol da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme