• Haberler
  • Gündem
  • 'Hükümetimiz, esnafımızı ilgilendiren konulara el attı'

'Hükümetimiz, esnafımızı ilgilendiren konulara el attı'

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak,  ziyaretlerine devam ediyor.  Şoförler Odası'ndaOda Başkanı Mevlüt Ülker ile Başkan Vekili Veli Sayman ile istişarelerde bulunan Konak, 'Şoförler Odamız, başarılı odalarımız arasında yer almaktadır. Yaptığı çalışmayla ve esnafına destek veren Oda'mız  BaşkanıMevlüt Ülker ile yönetimini tebrik ediyorum' dedi.Çobanlar ilçesine giderek Esnaf Odası Başkanı Mehmet Üçağıl ile [&hellip]

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak,  ziyaretlerine devam ediyor.  Şoförler Odası’ndaOda Başkanı Mevlüt Ülker ile Başkan Vekili Veli Sayman ile istişarelerde bulunan Konak, “Şoförler Odamız, başarılı odalarımız arasında yer almaktadır. Yaptığı çalışmayla ve esnafına destek veren Oda’mız  BaşkanıMevlüt Ülker ile yönetimini tebrik ediyorum” dedi.
Çobanlar ilçesine giderek Esnaf Odası Başkanı Mehmet Üçağıl ile çeşitli konularda görüşmeler yapan ESOB Başkanı Konak, “Sıkıntılar sadece bizim ülkemize mahsus bir konu değil. Hükümetimiz, esnafımızın yararına bir çok konuya el attı ve çözüm yolları getiriyor.  Esnaf kardeşlerimizle el birliği içinde bu sıkıntıları da atlatarak refaha ereceğiz” diye konuştu.
Konak, Başkan Vekili Atilla Kocabaş ile Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tan’ın katıldığı ziyaret turlarına Tatarlı beldesiyle devam edildi. Tatarlı Esnaf Odası Başkanı Mustafa Demirtaş ve yönetimiyle pazaryerini ziyaret eden ESOB heyeti, esnaflarla sohbet etti, bol kazanç diledi.

Bakmadan Geçme