• Haberler
  • Genel
  • 'Hükümeti emekçilerin sorunlarıyla ilgilenmeye davet ediyoruz'

'Hükümeti emekçilerin sorunlarıyla ilgilenmeye davet ediyoruz'

Eğitim-İş Şube Başkanı Cengiz Öztürk, hükümeti ülkesi için mücadele veren kamu emekçilerinin ve emeklilerin sorunları ile ilgilenmeye davet etti. Öztürk, 'Aksi halde, sayıları milyonları aşan kamu emekçileri ve emekliler hükümete bunun hesabını sandıkta soracaktır' dedi   Eğitim-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanlığı tarafından 11 Haziran 2022 Cumartesi sabahı Zafer Meydanı'nda sendika üyelerinin katıldığı bir açıklama yapıldı. [&hellip]

Eğitim-İş Şube Başkanı Cengiz Öztürk, hükümeti ülkesi için mücadele veren kamu emekçilerinin ve emeklilerin sorunları ile ilgilenmeye davet etti. Öztürk, “Aksi halde, sayıları milyonları aşan kamu emekçileri ve emekliler hükümete bunun hesabını sandıkta soracaktır” dedi

Eğitim-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanlığı tarafından 11 Haziran 2022 Cumartesi sabahı Zafer Meydanı’nda sendika üyelerinin katıldığı bir açıklama yapıldı. Sendika üyelerini CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ile CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız yalnız bırakmadı.
“TÜRKİYE’DE YAŞANILAN ZULMÜ PROTESTO EDİYORUZ”
Eğitim-İş Şube Başkanı Cengiz Öztürk, 9 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirmeye çalıştıkları TÜİK’in çarpıtıldığını ileri sürdüğü enflasyon oranlarına ve gasp edildiğini iddia ettiği haklarına yönelik bir basın açıklaması yaptıklarını belirtti.
Öztürk, “Ancak engellerle karşılaştık. Genel Başkanımız dâhil birçok yöneticimiz darp, şiddet ve gözaltına maruz kaldı. Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak tüm Türkiye’de yaşanan bu zulmü protesto ediyoruz. Acilen ciddi ve somut adımlar atmalı ve milyonlarca gencimizin ve yurttaşımızın işsizlik sorununu çözmelidir. Ulaşabildiği her yerden maaş alan liyakatsizlere tanınan ayrıcalıklardan vazgeçip, ülkesi için mücadele veren kamu emekçilerinin ve emeklilerin sorunları ile ilgilenmeye davet ediyoruz. Aksi halde, sayıları milyonları aşan kamu emekçileri ve emekliler hükümete bunun hesabını sandıkta soracaktır.” dedi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme