• Haberler
  • Genel
  • Hükümet, vatandaşları yoksullaştırdı – Kocatepe Gazetesi

Hükümet, vatandaşları yoksullaştırdı – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, hükümetin vatandaşları yoksullaştırma çalışması yürüttüğünü belirtti Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, “Hükümet servet aktararak, toplumda kendi zenginlerini yaratarak ayakta durmaya çalışırken, elinin altında makarnaya-kömüre, erzak kolisine muhtaç bir kitleyi de tutarak iktidarını sürdürmeye çalışıyor. İnsanların yoksulluğu, yoksullaşması, açlıkları üzerinden siyaset üretiyor. Seçmen üretiyor. Biz o insanlarla [&hellip]

Hükümet, vatandaşları yoksullaştırdı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, hükümetin vatandaşları yoksullaştırma çalışması yürüttüğünü belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, “Hükümet servet aktararak, toplumda kendi zenginlerini yaratarak ayakta durmaya çalışırken, elinin altında makarnaya-kömüre, erzak kolisine muhtaç bir kitleyi de tutarak iktidarını sürdürmeye çalışıyor. İnsanların yoksulluğu, yoksullaşması, açlıkları üzerinden siyaset üretiyor. Seçmen üretiyor.
Biz o insanlarla alay etmiyoruz, o insanları, bilhassa o konumda tutarak, gelir dağılımından hak ettikleri payı vermeyip, kendisinin ve yakınındakilerin cebine aktararak, istihdam yaratacak ekonomi politikalarından kaçınarak, rantı öne çıkartarak, onları muhtaç olarak muhafaza edip, oy deposu yapmaya çalışarak alay eden Başbakanın bizzat kendisi” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme