• Haberler
  • Genel
  • Hüdai'de büyük değişim – Kocatepe Gazetesi

Hüdai'de büyük değişim – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Hüdai Kaplıcası'nda yenilikler ve iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hüdai Kaplıcası'na gelen konukların daha iyi hizmet alabilmeleri, vakitlerini değerlendirmeleri ve çevre görünümünün düzenlenmesi için çalışmalar sürüyor Tesise yeni ilavelerKaplıca girişine yapımı devam eden park ve mesire alanı yapımı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Kaplıcalara gelen konukların daha güzel vakit geçirmeleri için yapılan çalışmalar tamamlandığında Hüdai [&hellip]

Hüdai’de büyük değişim

Sandıklı Hüdai Kaplıcası’nda yenilikler ve iyileştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hüdai Kaplıcası’na gelen konukların daha iyi hizmet alabilmeleri, vakitlerini değerlendirmeleri ve çevre görünümünün düzenlenmesi için çalışmalar sürüyor

Tesise yeni ilaveler
Kaplıca girişine yapımı devam eden park ve mesire alanı yapımı çalışmalarında sona yaklaşıldı. Kaplıcalara gelen konukların daha güzel vakit geçirmeleri için yapılan çalışmalar tamamlandığında Hüdai Kaplıcası halı saha, 1500 m2’lik alanına gokart (minyatür yarış pisti), çocuk oyun grup-ları, açık hava fitness aletleri, kamelyalar, havuz, piknik ve mesire alanına kavuşacak. Şifalı suları ve doğal çamur banyolarıyla ünlü Hüdai Kaplıca’nın özellikle tanıtım eksikliğinden dolayı anayol üzerine reklam totemleri yapan Belediyemiz tarafından Kaplıca girişine ışıklı kemer yaptırıldı. Özellikle yaz aylarında ülkemizin en işlek yollarından geçen araçlara hitap etmek için yapılan ışıklı kemerin şelalesinden akan sıcak suyla şifalı sıcak sular canlandırılıyor.
Her şey düşünüldü
Soğuk su şelalesinin bulunduğu tepede bulunan Atatürk büstünün eskimesi ve kötü görünümü nedeniyle tepeye M.Kemal’in Kocatepe’deki figürünün olduğu Atatürk anıtı dikiliyor. Aynı tepeye Türkiye’nin en büyük pullu payat bayraklarından biri olan 43 m2 büyüklüğüyle Kaplıca’ya gelen misafirlerin ilgi odağı oluyor. Kaplıcanın çevre görünümünü güzelleştirmek için tepedeki piknik alanlarının altındaki cami çıkışının bulunduğu yere sıcak su şelalesi yapıldı. Küçük Otel yolunda yer alan şifalı maden suyunun da şelale altına alındığı yenilikler PTT yanındaki alanın görüntüsü değişti. Hüdai Kaplıcaları’na gelen misafirlerin internet erişimini sağlayabilmesi için Kaplıcalara Türk Telekom tarafından Wi-fi sistemi kuruldu.
Çevre düzenlemesi de yapıldı
Türk Telekom ekiplerinin çalışmaları sonrasında 11 cihaz ile 8 gbit paylaşımlı Wi-Fi sistemi kullanılmaya başladı. Tamamlanan çalışmalarla Kaplıcalarda konaklayan ADSL abonesi misafirler kendi kullanıcı adı ve parolasıyla internete bağlanabiliyor. Kaplıca içerinde yapılan yol genişletme çalışmalarıyla araç ve yaya trafiği rahatladı. Kaplıca girişinde ve Kaymakam Evleri önünde yapılan yol genişletme ve çevre düzenlemeleriyle Kaplıca’da araç ve yaya trafiği daha iyi işler hale getirildi.

Bakmadan Geçme