• Haberler
  • Genel
  • Hüdai Kaplıcası'na sağlık kabini – Kocatepe Gazetesi

Hüdai Kaplıcası'na sağlık kabini – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı Belediyesi’nce Hüdai Kaplıcası'na sağlık kabini kuruldu Hüdai Kaplıcası'na gelen müşterilerin sağlık sorunlarıyla ilgilenilmesi, olası acil vakalarda müdahale edilebilmesi için, enjeksiyon, tansiyon gibi ihtiyaçlarını karşılanması amacıyla PTT binasının bulunduğu yere sağlık kabini açıldı. Sağlık kabininde çalıştırılmak üzere Sandıklı Belediyesi’nce hemşire görevlendirilerek, sağlık kabininin faaliyete geçtiği öğrenildi.Hüdai Kaplıcası'na kurulan sağlık kabinini yerinde inceleyen Sandıklı Belediye Başkanı [&hellip]

Hüdai Kaplıcası’na sağlık kabini

Sandıklı Belediyesi’nce Hüdai Kaplıcası’na sağlık kabini kuruldu

Hüdai Kaplıcası’na gelen müşterilerin sağlık sorunlarıyla ilgilenilmesi, olası acil vakalarda müdahale edilebilmesi için, enjeksiyon, tansiyon gibi ihtiyaçlarını karşılanması amacıyla PTT binasının bulunduğu yere sağlık kabini açıldı. Sağlık kabininde çalıştırılmak üzere Sandıklı Belediyesi’nce hemşire görevlendirilerek, sağlık kabininin faaliyete geçtiği öğrenildi.
Hüdai Kaplıcası’na kurulan sağlık kabinini yerinde inceleyen Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, konukların pek çoğunun sağlık sorunları nedeniyle kaplıcayı tercih ettiklerine dikkat çekti. Yılda yaklaşık 250 bin kişinin ziyaret ettiği Hüdai Kaplıcası’nda sağlık ocağı açılması için göreve geldiği 3.5 yıldan beri uğraştığını belirten Elibol; “Bir çok kasaba ve köyden nüfusu daha çok olan Hüdai Kaplıcası’na sağlık ocağı açılması için Sağlık Bakanlığı’na, Valiliğe, İl Sağlık Müdürlüğüne, İlçe Sağlık Grup Başkanlığı’na müracaat ettik. Prosedürlere takıldık. Bizlerde kaplıcamıza gelen misafirlerimizin rahatsızlanmaları durumunda ilk müdahaleyi yapması, küçük çapta ki sağlık ihtiyaçlarıyla ilgilenmesi amacıyla sağlık kabini oluşturarak, hemşire görevlendirdik. Kaplıcamıza gelen konuklarımızın sağlığı bizim için çok değerli. Günden güne büyüyen, yenilenen kaplıcamıza sağlık kabini hayırlı olsun” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme