• Haberler
  • Genel
  • Hüdai kaplıcası derman oluyor – Kocatepe Gazetesi

Hüdai kaplıcası derman oluyor – Kocatepe Gazetesi

Şifalı suları ve doğal çamur banyolarıyla ünlü Hüdai Kaplıcası hastalara derman oluyor Yatalak geldi, yürüyerek ayrıldıBalıkesir'in Edremit ilçesinden Hüdai Kaplıcası'na yatalak olarak gelen 45 yaşında ki Tülay Belek, 10 günlük termal tedavi sonrasında yürüyerek memleketine geri döndü.6 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonrasında sol tarafı felç olan, yatağa bağımlı olarak yaşayan ve organlarını hareket ettiremeyen [&hellip]

Hüdai kaplıcası derman oluyor

Şifalı suları ve doğal çamur banyolarıyla ünlü Hüdai Kaplıcası hastalara derman oluyor

Yatalak geldi, yürüyerek ayrıldı
Balıkesir’in Edremit ilçesinden Hüdai Kaplıcası’na yatalak olarak gelen 45 yaşında ki Tülay Belek, 10 günlük termal tedavi sonrasında yürüyerek memleketine geri döndü.
6 yıl önce geçirdiği beyin kanaması sonrasında sol tarafı felç olan, yatağa bağımlı olarak yaşayan ve organlarını hareket ettiremeyen Tülay Belek eşiyle birlikte geldiği Hüdai Kaplıcası’nda derman buldu. Konuşamayan, yalnız başına hiçbir şey yapamayan, idrar yollarında ki rahatsızlıklardan dolayı bir çok sıkıntı yaşayan Tülay Belek kaplıcada 10 gün çamur, havuz ve fizik tedavisi gördükten sonra sağlığına kavuştu.
Hüdai Kaplıcası’na gelmeden önce sol tarafını hissetmediğini, ayakta duramadığını ve eşinin yardımıyla gündelik ihtiyaçlarını karşıladığını dile getiren Tülay Belek; “6 yıl önce geçirdiğim beyin kanaması sonucu sol tarafım felç oldu. Ayakta duramıyor, sol tarafımda ki organlarımı hissetmiyor, çömelemiyor hatta tek başıma yürüyemiyordum. İdrar yollarımda ki sorunlardan dolayı da sıkıntı çekiyordum. Hüdai Kaplıcası’nda gördüğüm çamur, havuz ve masaj tedavisinden sonra şimdi yürüyebiliyor, çömelebiliyor, kolumu hatta parmaklarımı oynatabiliyorum. Önce Cenab-ı Allah’a şükrediyor sonra Hüdai Kaplıca personeline yoğun ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum”dedi.

Bakmadan Geçme