• Haberler
  • Genel
  • Hüdai Kaplıcaları EMITT Fuarı'nda tanıtıldı

Hüdai Kaplıcaları EMITT Fuarı'nda tanıtıldı

Sandıklı’nın Hüdai Kaplıcaları tanıtımı EMITT 2015 Fuarı'nda gerçekleştirildi 22-25 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2015) 71 ülke, 4 bin 500’ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımlarıyla kapılarını açtı. Afyonkarahisar Valiliği himayesinde, başta Vali Hakan Yusuf Güner olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman [&hellip]

Hüdai Kaplıcaları EMITT Fuarı’nda tanıtıldı

Sandıklı’nın Hüdai Kaplıcaları tanıtımı EMITT 2015 Fuarı’nda gerçekleştirildi

22-25 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT 2015) 71 ülke, 4 bin 500’ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımlarıyla kapılarını açtı.
Afyonkarahisar Valiliği himayesinde, başta Vali Hakan Yusuf Güner olmak üzere, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul AFSİAD üyeleri, Darıca-Gebze Afyonkarahisarlılar Dayanışma Derneği üyeleri, İstanbul’da yaşayan Afyonkarahisarlı ve Sandıklı’lılar tarafından ziyaret edilen fuarda termal hamam tasarımı büyük ilgi uyandırdı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme