• Haberler
  • Gündem
  • Hüdai kaplıcaları bakanlıktan 14,5 milyon lira hibe aldı

Hüdai kaplıcaları bakanlıktan 14,5 milyon lira hibe aldı

Sandıklı Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında gerçekleştirilen protokol ile Hüdai Turizm Termal Bölgesi'nde suyun tek elden dağıtım projesi kapsamında ve Hüdai Kaplıcası alt ve üst yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere toplam 14,5 milyon liralık hibe desteği verildi.Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenen imza törenine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Sandıklı Belediye [&hellip]

Sandıklı Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında gerçekleştirilen protokol ile Hüdai Turizm Termal Bölgesi’nde suyun tek elden dağıtım projesi kapsamında ve Hüdai Kaplıcası alt ve üst yapı hizmetlerinde kullanılmak üzere toplam 14,5 milyon liralık hibe desteği verildi.
Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde düzenlenen imza törenine AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır katıldılar.
Atılan imzalar ile hayata geçirilen proje kapsamında açıklama yapan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Kültür ve Turizm Bakanlığımıza sunduğumuz Hüdai Termal Turizm Bölgemize ait alt yapı projemize suyun tek elden dağıtım projesine 12 milyon, Kaplıca içi alt ve üst yapı projemize 2,5 milyon, toplam 14,5 milyon ödenek Belediyemize aktarılmıştır. Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven bey ile Kültür ve Turizm il Müdürlüğümüzde ödenek sözleşmemizi imzaladık. Bakanımıza ve milletvekillerimize, Kültür ve Turizm Bakanlığımıza il müdürümüze ve personellerine, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sandıklımıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme