• Haberler
  • Spor
  • Hüdai Ballık Çobanlar'da galibiyet istiyor

Hüdai Ballık Çobanlar'da galibiyet istiyor

Süper Amatör Lige şampiyonluk hesaplarıyla başlayan Sandıklı Hüdai Ballık Gençlikspor ilk iki haftayı aldığı 1 puanla tamamladı. Bu hafta ise kendi sahasında Çobanları Belediyespor'u ağırlayacak olan Ballık Gençlikspor rakibini mağlup ederek hanesinde kayıtlı olan 1 puana 3 puan daha ekleyerek puanını 4'e çıkarmak istiyor. Kendi sahasında oynadığı ilk maçta Dinar Belediyespor'la 1-1 berabere kalan Ballık, [&hellip]

Süper Amatör Lige şampiyonluk hesaplarıyla başlayan Sandıklı Hüdai Ballık Gençlikspor ilk iki haftayı aldığı 1 puanla tamamladı. Bu hafta ise kendi sahasında Çobanları Belediyespor’u ağırlayacak olan Ballık Gençlikspor rakibini mağlup ederek hanesinde kayıtlı olan 1 puana 3 puan daha ekleyerek puanını 4’e çıkarmak istiyor. Kendi sahasında oynadığı ilk maçta Dinar Belediyespor’la 1-1 berabere kalan Ballık, ikinci haftada Emirağspor’a konuk oldu. Bu maçta rakibine 5-0 mağlup olan Ballık haftayı puansız tamamlayan ekipler arasında yerini aldı.
ÇOBANLAR İLK 3 PUANI
KOVALAYACAK
Ligde oynadığı ilk maçta Salar Belediyespor’a 8-1 mağlup olan Çobanlar Belediyespor ikinci haftada da Çağlayan karşılaşmasını 3-1 geride tamamladı. Bu hafta Ballık karşısında puan arayacak olan Çobanlar Belediyespor 3 puan için sahaya çıkacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme