HP'nin Afyon tanıtımına yoğum katılım

Afyonkarahisar'da HP tarafından düzenlenen Geleneksel Müşteri Toplantılarına yoğun katılımın kendilerini sevindirdiğini söyleyen HP Kurumsal Kanal Satış Müdürü Sıtkı Yavuz, verimli bir toplantı yapıldığını belirtti HP Kurumsal Kanal Satış Müdürü Sıtkı Yavuz, baskı ve kişisel sistemler olarak tanımlanan grup içerisinde hizmet verdiklerini söyledi. YÜZÜ AŞKINKATILIMCIGeleneksel müşteri toplantıları çerçevesinde Afyonkarahisar'da olduklarını kaydeden HP Kurumsal Kanal Satış Müdürü [&hellip]

HP’nin Afyon tanıtımına yoğum katılım

Afyonkarahisar’da HP tarafından düzenlenen Geleneksel Müşteri Toplantılarına yoğun katılımın kendilerini sevindirdiğini söyleyen HP Kurumsal Kanal Satış Müdürü Sıtkı Yavuz, verimli bir toplantı yapıldığını belirtti

HP Kurumsal Kanal Satış Müdürü Sıtkı Yavuz, baskı ve kişisel sistemler olarak tanımlanan grup içerisinde hizmet verdiklerini söyledi.
YÜZÜ AŞKIN
KATILIMCI
Geleneksel müşteri toplantıları çerçevesinde Afyonkarahisar’da olduklarını kaydeden HP Kurumsal Kanal Satış Müdürü Sıtkı Yavuz; “Yaklaşık yüzü aşkın sayıda müşterimizle beraber yeni ürün portföylerimizi, ürün gruplarımızı, hizmetlerimizi aktardığımız bir toplantı düzenledik. Toplantıya katılımdan gayet memnunuz. Çünkü toplantıya katılan müşteri gruplarımız arasında hem kamu kurumları var, hem de özel sektörün önde gelen temsilcileri vardı. Bölgedeki yetkili iş ortağımız Dijital Dünya. Kendileri katılım anlamında çok ciddi katkı göstermişler. Müşterilerimizin katılım ve katkıları da gayet olumlu oldu. Afyon’da verimli bir toplantı yaptık.” dedi.
ANADOLU’DA TANITIMLAR SÜRECEK
Afyonkarahisar’daki toplantıdan sonra da geleneksel müşteri toplantılarının devam edeceğini kaydeden Sıtkı Yavuz şöyle konuştu: “Afyon’daki toplantımızdan sonra Van’da toplantı yapacağız. Oradan da Trabzon’da toplantılarımız olacak. Anadolu’nun tüm yörelerinde HP hizmet ve ürünlerini deneyimleme şansı nispeten daha düşük olan illerimizde ürünlerimizi ve hizmetlerimizi müşterilerimizin ilgisine sunmayı hedefliyoruz.”

Etkinlikte tüm ayrıntılarıyla anlatılanlar arasında dünyanın ilk ve tek kurumsal tableti HP ElitePad 900’ün başta olmak üzere diğer ürünler tanıtıldı. HP EliteBook Revolve, HP EliteBook Folio gibi her ihtiyaca uygun üyeleriyle HP dizüstü bilgisayar ailesi, HP masaüstü bilgisayar ailesi, HP baskı çözümleri, HP orijinal sarf malzemeleri, HP All-in-One bilgisayar ailesi, HP iş istasyonları, HP sunucu ailesi, HP veri depolama çözümleri, kurumsal sunucular ve HP servis hizmetleri yer aldı.
HP Z BOOK DÜNYANIN İLK İŞ İSTASYONU
HP Katma Değerli Ürünler Kategori Müdürü Emre Er, HP profesyonel iş istasyonları ve monitörlerden oluşan Z portföyündeki genişlemelere de değindi. Z portföyündeki genişlemenin HP’nin pek çok üreticinin terk ettiği profesyonel pazara olan bağlılığını ortaya koyduğunu söyleyen Er; “Z portföyünde dünyanın ilk Ultrabook iş istasyonu HP ZBook 14 ve çok hızlı veri transferi için Thunderbolt teknolojisi sunan ilk iş istasyonu serisini kapsıyor. HP Z Book ailesi, dünyanın ilk Ultrabook iş istasyonu HP ZBook 14’ün yanı sıra HP ZBook 15 ve 17’den oluşuyor. Mühendislik, bilgisayar destekli tasarım (CAD), mimarlık, tasarım, animasyon, film, eğitim, devlet ve sağlık hizmetleri sektörlerindeki profesyoneller için ideal olan HP Z ürün portföyü profesyonel uygulamalar için tasarlandı, test edildi ve sertifikalandırıldı.” dedi.
ELİTE PAD 900 İLGİ GÖRÜYOR
HP Kurumsal Kanal Satış Müdürü Sıtkı Yavuz, HP’nin iş dünyası için özel olarak ürettiği dünyanın ilk ve tek kurumsal tableti ElitePad 900’ün de aralarında bulunduğu tablet ve PC çözümlerini anlattı. Yavuz, HP’nin dizüstü, masaüstü ve All-in-One ürün ailelerini de tüm avantajlı yönleriyle tüketicilere tanıtırken, Afyonlu tüketicilere HP’nin uygun maliyetli ve üstün performanslı ürünlerini tanıtmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Yavuz şöyle konuştu: “İş dünyası için ürettiğimiz yeni ElitePad 900 her şehirde olduğu gibi burada da en çok ilgi gören ürünlerimiz arasında. ElitePad 900, sıradan tabletlerin ötesine geçerek dizüstü bilgisayar olarak da kullanılabiliyor. HP ElitePad900, aynı zamanda dünyanın ilk ve tek kurumsal tableti. SAP ve Oracle gibi BT ortamlarına kolaylıkla entegre olması ve bilinen Windows uygulamalarına uyum sağlaması verimlilik açısından büyük avantaj doğuruyor.”
ÖZBEK YAZICILARI ANLATTI
HP Türkiye Baskı ve Görüntüleme Grubu LaserJet Yazıcılar Ürün Müdürü Derya Özbek, Türkiye’deki kurumların HP yazıcılarını ve orijinal kartuşlarını kullanarak baskı maliyetlerinden nasıl tasarruf ettiklerini belirtti. HP baskı çözümlerinin orijinal kullanım bilincini yerleştirmesi, kablosuz erişim ve hemen her yerden baskı alma imkânı sunması, iş uygulamalarıyla belge yönetimini kolaylaştırması ve çevre dostu özellikleriyle enerjiden tasarruf sağlamasının kurumlara sağladığı avantajları paylaşan Özbek, HP’nin tüm bireysel ve kurumsal ihtiyaçlara yönelik ürün portföyünden örnekler verdi. Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme