HP, Afyon’da teknoloji mağazası açtı

Dünyanın önde gelen bilgisayar-teknoloji firmalarından Hewlett-Packard (HP), Afyonkarahisar’da Teknoloji Mağazası açtı. Açılışa, HP’nin Afyonkarahisar’daki iş ortağı Dijital Dünya çalışanlarının yanı sıra protokol üyeleri de katıldı HP firması ile Dijital Dünya’nın işbirliği, Afyonkarahisar’a yeni bir teknoloji mağazası kazandırdı. Ordu Bulvarı’nda açılan HP Afyonkarahisar Teknoloji Mağazası’nın açılışına Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl [&hellip]

HP, Afyon'da teknoloji mağazası açtı

Dünyanın önde gelen bilgisayar-teknoloji firmalarından Hewlett-Packard (HP), Afyonkarahisar’da Teknoloji Mağazası açtı. Açılışa, HP’nin Afyonkarahisar’daki iş ortağı Dijital Dünya çalışanlarının yanı sıra protokol üyeleri de katıldı

HP firması ile Dijital Dünya’nın işbirliği, Afyonkarahisar’a yeni bir teknoloji mağazası kazandırdı. Ordu Bulvarı’nda açılan HP Afyonkarahisar Teknoloji Mağazası’nın açılışına Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile prokotol üyeleri katıldı.
Diğer ülkelere örnek olacak
Açılışta konuşan HP Türkiye Kişisel Sistemler Ülke Müdürü Ertuğ Ayık, Afyonkarahisar’da açılan mağazanın Elazığ’dan sonra ikinci mağaza olduğunu belirterek “Bu mağazalara çok önem veriyoruz. Türkiye’deki mağazaların gelişimi diğer ülkelere de örnek olacak. Anadolu’daki şehirlerde kullanıcıların deneyimlerini artırmayı düşünüyoruz” dedi.
Teknolojik imkanlar gelişti
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise teknolojik imkanların, Türkiye’nin en ücra köşelerine bile ulaştığını, teknolojide hızlı bir ilerleme kaydedildiğini söyledi. Konuşmaların ardından, mağazanın hayırlı olması için dua edilerek kurdele kesildi. İl protokolü üyeleri, mağazada incelemelerde bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme