• Haberler
  • Genel
  • Hoşgeldin ziyaretleri sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Hoşgeldin ziyaretleri sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e hoşgeldin ziyaretleri devam ediyor Afyonkarahisar’da görevine başladığı günden itibaren makamında tebrik ve hoş geldiniz ziyaretlerini kabul eden Vali Hakan Yusuf Güner'in gün içerisinde ilk ziyaretçisi Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile şehit yakınları ve gazileri oldu.Günün ikinci ziyareti Gecek Yönetim Kurulu [&hellip]

Hoşgeldin ziyaretleri sürüyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e hoşgeldin ziyaretleri devam ediyor

Afyonkarahisar’da görevine başladığı günden itibaren makamında tebrik ve hoş geldiniz ziyaretlerini kabul eden Vali Hakan Yusuf Güner’in gün içerisinde ilk ziyaretçisi Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ile şehit yakınları ve gazileri oldu.
Günün ikinci ziyareti Gecek Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiloğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Bu ziyaretlerin ardından sırasıyla DDY 7. Bölge Müdürü Enver Timurboğa, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürleri Beytullah Arslan, Meltem Biner ve Sadık Sabur Vali Güner’i makamında ziyaret ettiler.
Öğleden önce gerçekleştirilen tebrik ziyaretlerinin sonuncusu Hava Meydan Komutanı Hv.SS. Kurmay Albay Ergun Eskici, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Koordinatörü Mehmet Sait Yüksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Arif Özkaya, İhsaniye İl Genel Meclis Üyesi İrfan Seçen, Merkez Küçükkalecik köyü Muhtarı Nurettin Terzi ve Şoförler Odası Başkanı Mevlüt Özer tarafından gerçekleştirildi.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Güner, “Bu ziyaretler beni ziyadesiyle memnun etmektedir. Her bir ziyaretin sonunda, Afyonkara-hisar’lı hemşerilerimiz için kamu kurum ve kuruluşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız ile güzel çalışmalara imza atacağımızın ışığını görmekteyim. Bu açıdan son derece mutlu ve umutluyum. Hepinize nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim.” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme