Hors Mesire alanı, Şuhut’un göz nuru olacak

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, 'Hors olarak bilinen alan kullanışsız, ilçemize ve halkımıza yakışmayan bir görünüm içerisindeydi. 2014 seçimlerinde halkımıza verdiğimiz önemli sözlerden bir tanesi olan ve Hors Mesire alanı olarak çevre düzenlemesi ve gerekli çalışmalar ile ilçemize muhteşem bir mesire ve piknik alanı kazandırdık. Mangal alanları, oturma alanları, çocuk oyun grupları, su kuyusu, lavaboları [&hellip]

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, “Hors olarak bilinen alan kullanışsız, ilçemize ve halkımıza yakışmayan bir görünüm içerisindeydi. 2014 seçimlerinde halkımıza verdiğimiz önemli sözlerden bir tanesi olan ve Hors Mesire alanı olarak çevre düzenlemesi ve gerekli çalışmalar ile ilçemize muhteşem bir mesire ve piknik alanı kazandırdık. Mangal alanları, oturma alanları, çocuk oyun grupları, su kuyusu, lavaboları idari binası ile ilçemizin belki çevre ilçelerinde en kapsamlı ve büyük mesire alanlarından bir tanesi Şuhut’a Belediyemiz tarafından kazandırıldı” dedi.
AİLECEK VAKİT GEÇİRİLEBİLECEK
 Bozkurt, Hors Mesire alanında çalışmaların sürdüğü esnada bile vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştığını kaydederek, Hors vatandaşların hoşca vakit geçirebilecekleri, aileleri ile piknik yapabilecekleri güzel bir ortamın oluşturulduğunu belirtti. Bozkurt, “Burada vatandaşlarımız aileleriyle vakit geçirirken yavrularımızı da unutmadık, onlar içinde oyun ve spor alanlarını buraya kazandırdık. Halkımıza böyle bir hizmeti sunmaktan, ilçemize böyle bir tesisi kazandırmaktan son derece memnun ve gururluyuz. Rabbime bizlere bu necip millete hizmet etme fırsatını verdiği için ne kadar şükretsek azdır. Hors Mesire alanının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme