Holiganlar yakalandı – Kocatepe Gazetesi

Sakaryaspor'u 2-1 mağlup eden AFJET Afyonspor, Afyonkarahisar'a gelirken Geyve yakınlarında Sakaryaspor taraftarı olan 5 kişi tarafından taşlandı. Yaşanan saldırıda AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Saldırıyı yapanlar ise Sakarya Emniyeti'nin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda yakalandı.Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri 5 taraftarın kimliğini tespit ettikten sonra arayışa başladı. [&hellip]

Sakaryaspor’u 2-1 mağlup eden AFJET Afyonspor, Afyonkarahisar’a gelirken Geyve yakınlarında Sakaryaspor taraftarı olan 5 kişi tarafından taşlandı. Yaşanan saldırıda AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Saldırıyı yapanlar ise Sakarya Emniyeti’nin titizlikle yürüttüğü çalışmalar sonucunda yakalandı.
Sakarya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri 5 taraftarın kimliğini tespit ettikten sonra arayışa başladı. H.A (19), K.G (19), B.B (21) ile çocuk yaştaki S.K (17) ve B.Y (16) ikamet adreslerinde yakalanarak emniyette sorguya alındı. Şüphelilerden H.A’nın saldırının ardından kaçarken otobüsü taşladıkları üst geçitten kaçmak için atladığında iki ayağını da çatlattı. Taraftarların polis sorgularında daha önce kendilerinin Afyon’da taşlandıklarını ifade ederek, saldırıyı yenilgi sonrası bir anlık öfkeyle yaptıklarını söyledikleri öğrenildi. Sağlık kontrolü için hastaneye gönderilen şahıslar tamamlanan işlemlerin ardında da adliyeye sevk edildi.

Bakmadan Geçme