Hocalar’da seyirciler hakeme saldırdılar

Ligin 7. haftasında evinde Demirspor’u konuk eden Hocalar Belediyespor 2-2 süren maçın 90+3. dakikada penaltı kararı veren Hakem Ali Çakır’a sahaya giren kişiler saldırdı   Süper Amatör Lig’de mücadele eden Demirspor ligin 7. haftasında Hocalar Belediyespor’a konuk oldu. Maçın ilk golü 7. dakikada Savaş Tınas’tan geldi. Devam eden maçın 23. dakikasında Hüseyin Kapukıran ile gol [&hellip]

Ligin 7. haftasında evinde Demirspor’u konuk eden Hocalar Belediyespor 2-2 süren maçın 90+3. dakikada penaltı kararı veren Hakem Ali Çakır’a sahaya giren kişiler saldırdı

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Demirspor ligin 7. haftasında Hocalar Belediyespor’a konuk oldu. Maçın ilk golü 7. dakikada Savaş Tınas’tan geldi. Devam eden maçın 23. dakikasında Hüseyin Kapukıran ile gol bulan Hocalar Belediye eşitliği sağladı. İlk 1-1 eşitlikle tamamlandı. 58. dakikada Meli Sarı ile üstünlüğü sağlayan Hocalar Belediye 78. dakikada Demirspor’dan İsa Sezi’nin golüne engel olmadı. Maç 2-2 eşitliğe geldi. 90+3. dakikada gelişen Demirspor atağında Hocalar Belediye’nin ceza alanında yaşanan pozisyona hakem penaltı kararı verdi. Hocalar’dan Ahmet Yalın direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Topun başına geçen Ahmet Çakır golünü attı ve ortalık karıştı. Seyirciler arasından sahaya giren kişiler hakeme saldırdı. Bir süre oyun durdu, olaylar yatışınca hakem maçı tekrar başlattı ve yine bir süre sonra maçın son düdüğünü çaldı.
Maç bitince hakemler ve Demirspor soyunma odalarına girdi. Hakemlerin ve Demirspor’un soyunma odalarının önüne gelen oyuncular ve seyirciler küfürler ederek hakemi baskı altına almaya çalıştı. Hakem maç sonrasında Hasan Yalın’a da kırmızı kart gösterdi. Demirspor 15 dakika beklediği soyunma odasından çıkarılarak aracına bindirildi ve dönüşe geçti. Demirspor’un ayrılmasından sonra 30 dakikadan fazla bekleyen hakemler olayların yatıştırılması ve jandarmanın gelmesi ile soyunma odasında çıkarak sahadan ayrıldı.
Maçı 3-2 kazanan Demirspor, ligin son sırasından ayrılarak hanesine ilk galibiyet ve 3 puanını yazdırdı. Maçı kaybeden Hocalar Belediyespor ise 3 puan ile potanın sondaki ekibi oldu.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme