• Haberler
  • Genel
  • Hocalar, Yılmaz’ı bağrına bastı – Kocatepe Gazetesi

Hocalar, Yılmaz’ı bağrına bastı – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçelere teşekkür ziyaretlerin devam eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz parti farkı gözetmeksizin tüm Hocalar halkına teşekkür etti Hocalar'da ilk olarak ilçe teşkilatını ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve beraberindeki heyet burada MHP ilçe teşkilatı ve partili-lerle kısa bir süre sohbet etti.MHP ilçe başkanlığı ziyaretinin [&hellip]

Hocalar, Yılmaz'ı bağrına bastı

Milliyetçi Hareket Partisi İl yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçelere teşekkür ziyaretlerin devam eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz parti farkı gözetmeksizin tüm Hocalar halkına teşekkür etti

Hocalar’da ilk olarak ilçe teşkilatını ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ve beraberindeki heyet burada MHP ilçe teşkilatı ve partili-lerle kısa bir süre sohbet etti.
MHP ilçe başkanlığı ziyaretinin ardından ikinci ziyaret yeri olarak belediye başkanlığı daha sonrasında Hocalar ziraat odası pazar ve çarşı esnafı ziyareti ile devam etti.
Teşekkür ziyaretlerinde Hocalar Belediye Başkanı Mustafa Akın’ı makamında ziyaret eden Yılmaz ve beraberindeki heyet burada yaptıkları görüşmelerde hocalar belediyesi hakkında bilgi alışverişinde bunundular.
Yılmaz, “Muhalefet milletvekiliyiz ama kesinlikle muhalefet olmak için muhalefet yapmayacağız. Başta ülkemiz, sonra da Afyonkarahisar’ımız için birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Bizler Hocalar ilçemize daha iyi hizmet verebilmek için, hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin birlikte çalışacağız. Bu yüzden Hocalara hizmet konusunda gerek Belediye Başkanı, gerek Belediye çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla kendisiyle sürekli iletişim halinde olacağız. Hocaların sorunlarını gündeme getirmek, projelerine destek vermek için gece gündüz birlikte hizmet edeceğiz” dedi.
Hocalar Belediye Başkanı Mustafa Akın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile geti-rerek belediyenin çalışmaları hakkında Yılmaz’a bilgi verdi.
Kemalettin Yılmaz belediye ziyareti sonrası Hocalar merkezinde çarşı ve Pazar esnafını da ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
Hocalarlı vatandaşlar tarafından sevgi gösterileri ile karşılanan Yılmaz “Öncelikle seçim dönemi içerisinde siyasi parti farkı gözetmeksizin birlik beraberlik içerisinde bizlere destek olan hangi partiden olursa olsun tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hocalarlı hemşerilerimden aldığımız desteğin yanı sıra, sivil toplum kuruluşlarımızın da verdiği destekle şu an Hocaların, Afyonkarahisar’ın, netice itibari ile ülkenin milletvekiliyiz. Bundan sonraki süreç içerisinde de oy vermiş vermemiş ayrımı yapmaksızın herkesin milletvekiliyiz Meclis’te birlik-beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceğiz. Afyonkarahisar’ın sorunlarının çözümünde de tüm milletvekilleri ile birlik ve beraberlik içerisinde olmaya hazırız” sözlerine yer verdi.
Yılmaz’ın kendilerine en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını belirten vatandaşlar, kendi içlerinden birini Meclis’e göndermenin sevincini yaşadıklarını söylediler. Vatandaşlar Yılmaz’a diğer milletvekilleri gibi seçimden seçime gelen milletvekili olmadığı için teşekkür ederek fotoğraf çekindiler.
Kemalettin Yılmaz, yoğun ilgiden duyduğu memnuniyet dile getirerek, vatandaşlarla daima iç içe olacaklarını her zaman hocalar ilçesinin yanında olduğunu Afyonkarahisar’ın ve hocalar ilçesinin gelişimi için elinden gelenin fazlasını yapacağını belirtti.
Son olarak Hocalar Ziraat Odasını teşkilat mensuplarımızla birlikte ziyaret eden Yılmaz Hocalar Ziraat Odası Başkanı Ali Özer ile bilgi alış verişinde bulunduktan sonra diğer ilçelere ziyaret etmek üzere hocalar ilçesinden ayrıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme