'Hocalar üvey evlat olmaktan çıkacak'

İYİ Parti Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, pazarcılığın bitme noktasına geldiğinden dert yanan esnaflara iyi günlerin yakın olduğunu söyleyerek, 'Hocalar İlçesi üvey evlat olmaktan çıkacak, Afyon'un en çok hizmet alan ilçesi olacak' dedi İYİ Parti Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti üçüncü sıra [&hellip]

İYİ Parti Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun, pazarcılığın bitme noktasına geldiğinden dert yanan esnaflara iyi günlerin yakın olduğunu söyleyerek, “Hocalar İlçesi üvey evlat olmaktan çıkacak, Afyon’un en çok hizmet alan ilçesi olacak” dedi

Haber

İYİ Parti Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti üçüncü sıra Milletvekili Adayı Okşan Efe Ulusoy, İYİ Parti Sandıklı İlçe Başkanı Emir Erkalan, İYİ Parti Hocalar İlçe Başkanı Murat Sarı ve partililerle birlikte Hocalar İlçesi’ne giderek pazar ve çarşı esnafını ziyaret etti.
Olgun, “Ziyaretlerimiz esnasında Hocalar İlçe’mizin Afyonkarahisar’a uzaklığı nedeniyle üvey evlat gibi görüldüğü konusunda şikâyetler aldık. Hocalar ilçemiz bizim iktidarımızda Afyonkarahisar’ın has evladı olacak ve en iyi hizmete kavuşacak.” dedi.
İYİ Parti Milletvekili Adayı Av. Hakan Şeref Olgun ve beraberindekiler Hocalar İlçesi’nin köylerini de ziyaret ederek vatandaşlar ile görüştü.

Bakmadan Geçme