• Haberler
  • Genel
  • Hobi Bahçeleri’ne tam not – Kocatepe Gazetesi

Hobi Bahçeleri’ne tam not – Kocatepe Gazetesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Parkı’nda oluşturulan Hobi Bahçeleri’ni gezdi Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Devlet Parkı’nın arka kısmında yaptırılan Hayvan Barınağı’nın açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, törenin ardından, bu bölgede yine belediye tarafından Afyonkarahisarlılar’ın hizmetine sunulan Hobi Bahçeleri’ni gezdi. Bahçe sahiplerinin yetiştirdiği ürünleri inceleyen Bakan Veysel [&hellip]

Hobi Bahçeleri'ne tam not

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Devlet Parkı’nda oluşturulan Hobi Bahçeleri’ni gezdi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Devlet Parkı’nın arka kısmında yaptırılan Hayvan Barınağı’nın açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, törenin ardından, bu bölgede yine belediye tarafından Afyonkarahisarlılar’ın hizmetine sunulan Hobi Bahçeleri’ni gezdi.
Bahçe sahiplerinin yetiştirdiği ürünleri inceleyen Bakan Veysel Eroğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı bu çalışmasından dolayı tebrik etti. Hobi Bahçeleri’ne hayran kalan Bakan Eroğlu, gezi sırasında kendisine eşlik eden kurmaylarına, bu çalışmayı örnek gösterdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme