• Haberler
  • Genel
  • Hobi bahçeleri hizmete hazır – Kocatepe Gazetesi

Hobi bahçeleri hizmete hazır – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Fuar alanına yapılan 111 Hobi Bahçesi hizmete sunuldu Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait fuar alanı içerisinde bulunan 111 adet hobi bahçesinin tahsis işlemleri için başvurular başladı. 5 yıllığına tahsis edilecek hobi bahçelerinde vatandaşlar, domates, biber, patlıcan, salatalık, fasulye gibi birçok ürünü yetiştirme fırsatı bulacak. 5 Nisan Perşembe günü mesai bitimine kadar sürecek başvurular, Fuar [&hellip]

Hobi bahçeleri hizmete hazır

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Fuar alanına yapılan 111 Hobi Bahçesi hizmete sunuldu

Afyonkarahisar Belediyesi’ne ait fuar alanı içerisinde bulunan 111 adet hobi bahçesinin tahsis işlemleri için başvurular başladı. 5 yıllığına tahsis edilecek hobi bahçelerinde vatandaşlar, domates, biber, patlıcan, salatalık, fasulye gibi birçok ürünü yetiştirme fırsatı bulacak. 5 Nisan Perşembe günü mesai bitimine kadar sürecek başvurular, Fuar Alanı’nda bulunan Park Bahçeler Müdürlüğü’ne yapılacak. Hobi bahçelerine talebin fazla olması durumunda ise hak sahipleri kura ile belirlenecek.
Tahsis Sözleşmesinin imzalanması ve kura çekimi ise 9 Nisan Pazartesi günü saat 14.00’de yapılacak. Hobi Bahçelerinin kullanım ücretinin 100 TL peşin, aylık 25 lira ödemeli, toplam bin 600 lira olduğu bildirildi.
Hobi bahçeleri için başvuracak vatandaşlardan, şüpheli bir durumun varlığı halinde resmi ve özel sağlık kuruluşlarından herhangi bir bulaşıcı hastalık taşımadığına, alkol ve uyuşturucu müptelası olmadığına dair rapor istenecek. Emeklilerden ayrıca, aile etrafından birinin toprakla uğraşması zorunlu olduğuna dair doktor raporu, yakın akraba veya arkadaş çevresi ile birlikte hobi bahçesini kullanacağına dair taahhütname, gerekli görülmesi halinde Savcılık iyi hal belgesi istenecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme