'Hizmetten başka bir gayem yok'

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Ali Birdane gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret etti 'Memleketim için gençliğimi, ruhumu, kalbimi ve enerjimi vereceğim' diyen Ali Birdane, Afyonkarahisarlılar'ın sevgi ve saygısını kazanmak amacıyla yola çıktığını söyledi. Ali Birdane kalpten konuşan, dobra bir insan olduğunu, çevresinin de parti teşkilatlarının da kendisini böyle sevip, kabul ettiğini belirtti. Maddi olarak siyasetten hiçbir [&hellip]

“Hizmetten başka bir gayem yok”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Ali Birdane gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti

“Memleketim için gençliğimi, ruhumu, kalbimi ve enerjimi vereceğim” diyen Ali Birdane, Afyonkarahisarlılar’ın sevgi ve saygısını kazanmak amacıyla yola çıktığını söyledi. Ali Birdane kalpten konuşan, dobra bir insan olduğunu, çevresinin de parti teşkilatlarının da kendisini böyle sevip, kabul ettiğini belirtti.
Maddi olarak siyasetten hiçbir beklentisi olmadığını, genç yaşta Allah’ın bir çok nimetini tanıdığını belirten Ali Birdane, “Hizmet aşkından başka bir gayem yok. Eğer nasip olur da milletvekili, hatta Bakan olursam maaşımı memleketimin insanlarının hizmeti için harcayacağım. Bu yolda kendi cebimden harcamaya da hazırım. Hayatım sonuç odaklıdır. Projelerim de hep sonuç odaklı olacaktır” dedi. Pek çok hizmeti hak eden Afyonkarahisar’ın hak ettiklerine kavuşabilmesi için göreve talip olduğunu beliren Ali Birdane, “Afyonkarahisarlıların evladı, kardeşi, dostu, hizmetkarı olmaktan başka bir gayem yok” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme