• Haberler
  • Genel
  • “Hizmette ve temsilde hazırız” – Kocatepe Gazetesi

“Hizmette ve temsilde hazırız” – Kocatepe Gazetesi

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İl Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya ve MHP’li kadrolara gösterilen teveccühten memnun olduklarını söyledi. Yılmaz, hizmette, temsilde ve şehrin makus talihini kırma noktasında hazır olduklarını belirtti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, seçmen tepkileri, ülke gündeminde yaşananları değerlendirdi.SİYASETTE ARINMIŞLIK ŞART Afyonkarahisar’ın Türkiye’den ayrı düşünülemeyeceğini belirten MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, [&hellip]

"Hizmette ve temsilde hazırız"

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İl Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya ve MHP’li kadrolara gösterilen teveccühten memnun olduklarını söyledi. Yılmaz, hizmette, temsilde ve şehrin makus talihini kırma noktasında hazır olduklarını belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, seçmen tepkileri, ülke gündeminde yaşananları değerlendirdi.
SİYASETTE
ARINMIŞLIK ŞART
Afyonkarahisar’ın Türkiye’den ayrı düşünülemeyeceğini belirten MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, ülkenin içinde bulunduğu kritik şartların çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Çözüm önerilerinin buna göre geliştirilmesi gerektiğini savunan Yılmaz; “Bizler MHP’de siyaset yapan Türk Milliyetçileri olarak sorumlu ve seviyeli bir siyasetin Türkiye’ye hakim olmasını istiyoruz. Türkiye’de siyasette kirlenme ciddi boyuttadır. Kuvvetler arası çatışmanın ülkemizi nereye getirdiğini hep beraber gördük. Dolayısıyla kuvvetler arası ayrılığın temel olduğu, siyasette arınmışlığın, temizliğin hakim olduğu bir düzen istiyoruz. Bunun için gayret ediyoruz. Bu nedenle sorumlu ve seviyeli bir siyaset anlayışı ile meydanlardayız. Esnafımızı, insanımızı dolaşıyoruz. İl Belediye Başkan adayımız Fatih Çetinkaya, İl ve İlçe Başkanlarımız, partililerimiz ve yan kuruluşlarımızla birlikte esnafımızı geziyoruz. İki dakikada ilerleyeceğimiz mesafeyi iki saatte zor aldık. Çünkü her gördüğümüz insanımız ciddi bir teveccüh gösteriyorlar.” dedi.
MHP GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Mahalli İdareler Genel Seçimlerine yaklaşık 90 gün kaldığını, tüm insanlara bire bir ulaşarak temas etme gayretini gösterdiklerini anlatan Kemalettin Yılmaz, İl Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya ve kadrolarını tanıtarak görücüye çıktıklarını kaydetti. MHP tercih edildiğinde kadroların hazır olduğunu ziyaretlerde vurguladığını belirlten Yılmaz şöyle konuştu: “Ziyaretlerimizde insanımıza hem temsil noktasında hem hizmet noktasında hem de Afyon’un makus talihini kırma noktasında hazır olduğumuzu söylüyoruz. Allah bizi inşallah insanımızın gösterdiği teveccühten bizleri mahrum bırakmasın.”
Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme