Hizmette ayrım yok – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ata Mahallesi'ni ziyaretinde, hizmette ayrım yapmadıklarını söyledi. Çoban'a teşekkür eden mahalleliler ise 'Endişelerimiz boşa çıktı' dediler Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, merkez ilçeye bağlanan Ata Mahallesi'ni ziyaret etti. Çoban, hizmette bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ayrım yapmaksızın çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Geçen dönem başlattıkları alt ve üst yapı [&hellip]

Hizmette ayrım yok

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Ata Mahallesi’ni ziyaretinde, hizmette ayrım yapmadıklarını söyledi. Çoban’a teşekkür eden mahalleliler ise “Endişelerimiz boşa çıktı” dediler

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, merkez ilçeye bağlanan Ata Mahallesi’ni ziyaret etti. Çoban, hizmette bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada ayrım yapmaksızın çalışmalara devam edeceklerini söyledi. Geçen dönem başlattıkları alt ve üst yapı seferberliğinde 65 mahalleye ulaştıklarını kaydeden Çoban, yeni mahallelerin de bu seferberliğe dahil olduğunu söyledi.
MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Mahalle sakinleri ise Çoban’a teşekkür etti. Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir, “Sözünün eri olan Başkanımız, seçimlerden önce bizimle yaptığı toplantıda merkeze bağlı mahallelerin aldığı hizmetin aynısı alacağımızı söylemişti. Sağ olsun sözünde durdu, mahallemiz eğitimden, temizliğe, üst yapı çalışmalarından, spora kadar birçok hizmetten şu ana kadar nasibini aldı, bundan sonra da hizmetlerin artarak devam edeceğine inancımız tam” diye konuştu.
ENDİŞELER YERSİZMİŞ
Mahalle halkı ise “İlk etapta köyümüzün mahalleye dönüşecek olmasından dolayı çeşitli endişelerimiz vardı. Ancak, yaptığınız hizmetlerle bu endişelerimizin yersiz olduğunu anladık. Hizmetlerin artarak devam etmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme